Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
02 Eylül, 2020 09:22 tarihinde yayınlandı
0

Yol Genişletme ve Asfalt çalışmaları devam ediyor

İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun, “ Yol Genişletme ve Asfalt  çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Karabük İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, yol genişletme ve asfalt çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini belirterek, sezon bittiğinde hedeflere ulaşılacağını söyledi.
Genel Sekreter Mehmet Uzun, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Yıldırım, İl Genel Meclis Üyesi Recep Tetik, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Yenice İlçe Sorumlusu Rafet Çelik ve AK Parti Yenice İlçe Başkanı Erdal Yirmibeş ile birlikte Yenice Çeltik Köyü’nde devam eden asfalt çalışmalarını inceleyerek asfalt formeni Ali Coşkun’dan bilgiler aldılar.

Yapılan incelemelerin ardından kısa bir açıklama yapan Genel Sekreteri Mehmet Uzun, yol genişletme ve asfalt çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini belirterek; “Bu yıl belirlediğimiz hedefin yarısını tamamlamış bulunuyoruz. Asfalt serimi yaparken bir yandan da ekiplerimizin bir kısmı yol genişletme çalışması yapıyor. Böylelikle asfaltlanacak yollarımızın alt yapısı hazırlanıyor. Bizler ve meclis üyelerimiz yoğun bir çalışma temposunda hedeflerimiz doğrultusunda çalışıyoruz. İnşallah sezon bittiğinde hedeflerimizi tamamlanmış olacağız” diye konuştu

Genel Sekreter Mehmet Uzun, açıklamalarının sonunda hizmetlerin yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
takla atan arac hurda yiginina dondu 19 yasindaki surucu agir yaralandi 1WZERriX
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Haziran, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Takla atan araç hurda yığınına döndü: 19 yaşındaki sürücü ağır yaralandı

Zonguldak’ta direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobilin taklalar atarak orta refüjü aşıp karşı şeride geçmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında, 19 yaşındaki sürücü ağır yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde merkez Karaelmas Mahallesi mevkisinde bulunan Teoman Duralı Tünelleri çıkışında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, S.S. yönetimindeki 67 ABP 922 plakalı otomobil, sürücüsünün henüz belirlenemeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Savrulan araç, taklalar atarak orta refüjü aştı ve karşı şeride geçerek durabildi. Bu sırada park halindeki iki araca da çarptı.

Kazayı gören diğer sürücülerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine yoğun şekilde sağlık, polis ve AFAD ile itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ve sağlık ekiplerinin müdahalesiyle yola savrulduğu öne sürülen ağır yaralı sürücü S.S., olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. S.S.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Kaza nedeniyle güzergahta trafik akışı bir süre kontrollü olarak tek şeritten sağlandı. Polis ekiplerinin çevre güvenliği almasının ardından, adeta demir yığınına dönen ve kullanılamaz hale gelen otomobil çekici vasıtasıyla yoldan kaldırıldı. Yol temizleme çalışmalarının ardından tünel çıkışındaki trafik akışı yeniden normale döndü.

Polis ekipleri kazayla ilgili tahkikat başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin