Karabük Postası tarafından
16 Ocak, 2023 16:13 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Yol Çalışmalarında Sona Yaklaşıldı

Karabük Belediyesinin Balıklar Kayası mevkiinde başlattığı yol çalışmaları ile Karayolları tarafından yapılan KARDEMİR Kavşak Projesinde sona yaklaşılırken, her iki  projenin de  bitmesi ile birlikte yıllardır sorun haline gelen trafik probleminin ortadan kalkacağı belirtildi. Karabük’te iki ayrı noktada devam eden yol çalışmaları sona yaklaştı. Karayolları tarafından yapımı devam eden KARDEMİR kavşağı ile Belediye tarafından yapımı süren Balıklarkayası battı çıktı kavşağındaki çalışmalarda sona yaklaşıldı. Karabük Valisi Fuat Gürel, beraberinde AK Parti Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş, İl Başkanı Av. İsmail Altınöz ile birlikte Kardemir kavşak çalışmalarını yerinde inceledi. Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü tarafından ihalesi yapılan ve yapım çalışmaları tüm hızıyla devam eden Kardemir Kavşak Projesi ile DSİ tarafından ihalesi yapılan Araç Çayı Islah Projesi çalışmalarının yapıldığı alanda incelemelerde bulunan Vali Gürel ve milletvekilleri, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldılar. SERVİS YOLU TRAFİĞİ RAHATLATTI Özellikle Balıklar Kayası mevkiinde Karabük Belediyesi tarafından kesintisiz ulaşım projesi kapsamında yapılan yol çalışmalarında araç trafiği anlamında  büyük sıkıntı yaşanırken, zaman zaman maddi hasarlı kazalar da  meydana geliyordu ve bir çok sürücü bu duruma tepki gösteriyordu. Balıklar Kayası mevkiindeki yol   çalışmalarının büyük bir bölümünün tamamlanması ile birlikte  100. Yıl Mahallesi ve Kastamonu tarafına servis yolu açıldı ve yaşanan sıkıntı büyük ölçüde giderilmiş oldu. Servis yolunun açılması ile birlikte 100. Yıl Mahallesi ile Kastamonu istikametine giden araç sürücüleri bu yolu kullanırken, Safranbolu'ya giden sürücülerin de trafik sıkışıklığına yakalanmamak için bu servis yolunu kullandığı gözlendi. (Nurettin Acar)    

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Mayıs, 2025 04:07 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

“Dur” ihtarına uymayan ehliyetsiz sürücünün kullandığı araç ağaca çarptı: 38 bin TL ceza yedi

Çorum’da polis gruplarının "dur" ihtarına uymayan minibüs şoförü, kovalamaca sırasında ağaca çarpınca yakayı ele verdi. Şoföre 38 bin TL idari para cezası uygulandı.
Olay, Bahçelievler Mehmet Akif Ersoy 3. Cadde’de meydana geldi. Edinilen bilgilere nazaran, caddede kontrol yapan polis takımlarının "dur" ihtarına uymayan 19 EN 883 plakalı minibüsün şoförü kaçmaya başladı. Tıpkı cadde üzerinde, şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda denetimden çıkan araç yol kenarındaki ağaca çarptı. Kazanın akabinde yakalanan şoföre 38 bin TL idari para cezası uygulandı. Araç ise cazip yardımıyla otoparka götürüldü.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.