Yoğun Yağışın Bilançosu Ağır - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
08 Nisan, 2022 15:49 tarihinde yayınlandı
0
0

Yoğun Yağışın Bilançosu Ağır

Kastamonu’nun Araç ilçesinde kar suları ve kuvvetli sağanak yağış sonrasında çayın debisinin yükselmesi sebebiyle Karabük-Kastamonu karayolunun tek şeridinde çökmeler meydana geldi. Tarım arazilerinin de sular altında kaldığı bölgede, çay üzerinde bulunan bir köprüden ise jandarma kontrollü olarak geçişlere izin veriyor.

manset1
Kastamonu’nun Araç ilçesinde gece saatlerinde etkili olan kuvvetli sağanak yağış ve kar suları, Araç Çayının taşma noktasına ulaşmasına sebep oldu. Çayın debisinin yükselmesi sebebiyle, Araç ilçesine bağlı Yeşilova köyü mevkiinde Kastamonu-Karabük karayolunun tek şeridi, istinat duvarının yıkılması neticesinde çöktü. Çay üzerinde bulunan tarım arazilerinin büyük kısmı ise sular altında kaldı. Çay üzerinde bulunan bir köprü ile Kastamonu-Karabük karayolunun tek şeridinde ulaşım geçici olarak kontrollü bir şekilde veriliyor.
Jandarma ekiplerinin bölgede güvenlik önlemi almasının ardından Karayolları ekipleri tarafından da çalışma başlatıldı.
Çöken karayolu ve taşma noktasına ulaşan çay ise havadan görüntülendi. (İHA)

maNSETT

Bizi sosyal medyadan takip edin
tutuklandigini ogrenen supheli adliyede camdan atladi ByTLcvgm
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Nisan, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Tutuklandığını öğrenen şüpheli adliyede camdan atladı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde uyuşturucu ticareti suçlamasıyla gözaltına alınan S.K., çıkarıldığı mahkemede tutuklandığını öğrendikten sonra adliye binasında camdan atlayarak ağır yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, S.K.’nın adresinde yapılan aramada yaklaşık 100 gram uyuşturucu madde ile 45 adet extacy hap ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

İddiaya göre, gece saatlerinde avukatına intihar edebileceğini söylediği öne sürülen S.K., sabah saatlerinde sulh ceza hakimliğindeki işlemlerinin ardından tutuklandığını öğrenince panik halde koşarak adliye binasının camından kendini aşağı bıraktı.

Saat 11.30 sıralarında meydana gelen olayda ağır yaralanan S.K., olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Şüphelinin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin