Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
03 Eylül, 2023 20:27 tarihinde yayınlandı
0

Yoğun yağış nedeniyle maç ertelendi

Trendyol Süper Lig’in 4. haftasında Samsunspor ile İstanbulspor karşılaşması yoğun yağış dolayısıyla 12. dakikada ertelendi.

Samsunspor ile İstanbulspor, ligin 4. haftasında Samsun 19 Mayıs Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Mücadelenin hakemi Burak Şeker, maçın 12. dakikasında topun zeminde sekmediğini ve ilerlemediğini fark edince maçı durdurdu.

Eline topu alan hakem Şeker, birkaç farklı noktada topun sekip sekmediğini denedi. Hakem ve futbolcular sahanın temizlenmesi için kısa süreliğini soyunma odasına gittiler. Yağmur etkisini azaltmayınca tekrar yardımcılarıyla birlikte sahaya giren hakem Burak Şeker, birkaç denemeden sonra da top sekmeyince her 2 takımın kaptanları ve teknik direktörlerini yanına çağırarak karşılaşmanın ertelendiğini bildirdi.

Stattan yapılan anonsta maçın Türkiye Futbol Federasyonu’nun belirleyeceği başka bir tarihte oynanacağı açıklandı.  (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
tosyada 19 mayista halk otobusleri ucretsiz olacak yg3f3lal
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Mayıs, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Tosya’da 19 Mayıs’ta halk otobüsleri ücretsiz olacak

Tosya’da, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda halk otobüslerinde ulaşımın ücretsiz olaak.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Tosya Belediyesi, 19 Mayıs Salı günü otobüs seferlerinde gün boyunca ulaşımın ücretsiz verileceğini açıkladı. Tosya Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Tosya Belediyesi olarak otobüs seferlerimiz gün boyunca ücretsiz hizmet verecektir. Bayramın coşkusunu hep birlikte yaşamak, etkinlik alanlarına daha kolay ulaşım sağlamak ve hemşehrilerimizin bu anlamlı güne rahatça katılım göstermesi amacıyla toplu taşıma araçlarımız ücretsiz olarak hizmet sunacaktır. Başta gençlerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, nice bayramları birlik ve beraberlik içerisinde yaşamayı diliyoruz” denildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin