Yoğun sis kazaları beraberinde getirdi, D100’de trafik felç oldu - Karabük Haber Postası
yogun sis kazalari beraberinde getirdi d100de trafik felc oldu xtxBZwYE
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Aralık, 2024 16:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Yoğun sis kazaları beraberinde getirdi, D100’de trafik felç oldu

Kastamonu’nun Tosya ilçesi D100 karayolunda ağır sis sebebiyle meydana gelen kazalar sebebiyle trafik felç oldu.

Edinilen bilgiye nazaran Kastamonu’nun Tosya ilçesinde sabah saatlerinde tesirini artıran ağır sis ulaşımı olumsuz etkiledi. Sis sebebiyle görüş arasının düştüğü D100 karayolunda, şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği tır makaslayarak kaza yaptı. Samsun istikametinde meydana gelen kaza sebebiyle yol trafiğe kapandı. D100 karayolu Çorum kavşağında da yoldan çıkan araba refüje çıktı. Kazada talih yapıtı yaralanan olmadı.

Yaşanan kazalar sebebiyle D100 karayolunda kilometrelerce uzunlukta araç kuyruğu oluştu. Kaza yapan araçların kaldırılmasının akabinde yol trafiğe açıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
sg
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
01 Nisan, 2026 09:38 tarihinde yayınlandı
0
0

SGK’dan Borçlulara Ek Süre

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), kuruma olan borçların son ödeme tarihinin uzatıldığını duyurdu.

Sigorta Primleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Mali Otomasyon Sistemi (MOSİP) altyapısında yürütülen güncelleme çalışmaları nedeniyle bazı hizmetlere erişimde gecikmeler yaşandığı belirtildi.

Bu kapsamda, 5510 sayılı Kanun ve ilgili mevzuat kapsamında yer alan sigorta primleri, yapılandırma ve taksitlendirme borçları ile diğer borçların son ödeme tarihi 31 Mart 2026’dan, 7 Nisan 2026 saat 23.59’a kadar uzatıldı. Bu tarihe kadar yapılacak ödemelerin yasal süresi içinde kabul edileceği bildirildi.

Açıklamada ayrıca, sigorta prim teşvik ve desteklerinden yararlanmanın devamı için belirtilen süre içinde borçların ödenmesi gerektiği vurgulandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin