Yılmaz,  İYİ Parti İl Başkanlığına Adaylığını Açıkladı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
05 Ocak, 2023 15:47 tarihinde yayınlandı
0
0

Yılmaz,  İYİ Parti İl Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

İYİ Parti İl Başkanlığının Olağan Genel Kurulu 8 Ocak Pazar günü saat 11.00’de kent Meydanındaki Belediye Nikah Salonunda yapılacak.

Mevcut Başkan Ali Çetin Aygün’ün aday olmadığı Genel Kurul’da Recep Yılmaz İl Başkanlığına adaylığını düzenlediği basın toplantısı ile açıkladı. Parti İl binasında düzenlenen toplantıya;  İl Başkanı Ali Çetin Aygün, Merkez İlçe Başkanı Ferhat Ateş  , ilçe başkanları ve delegeler katıldı.

Pazar günü yapılacak olan il başkanlığı kongresinde başkanlık için aday olmayım il başkan adayı Recep Yılmaz’ı destekleyen Ali Çetin Aygün aday tanıtım töreninde kısa bir selamla konuşması yaptı.

Başkan Ali Çetin Aygün’ün konuşmasının ardından Pazar günü yapılacak olan kongreye  delege ve sivil toplum örgütlerini davet eden İYİ Parti İl Başkan adayı Recep Yılmaz ise yaptığı konuşmada “Memleketimizin geleceğini göremeyen, vatandaşlarımızın birbirlerine, kurumlara, eğitime, adalete velhasıl her şeyine güvenin kalmadığı, krizin kaosa dönüştürülmek istendiği günleri  geçiriyor ve yaşıyoruz.  Bunları eleştirmek, kınamak, suçlamak bizleri bu kaostan kurtarmak, çıkarmak onun için sorumluluk almak gerekiyor.  Elimizi taşın altına değil, gövdemizi taşın altına koyma vaktidir. İşte  bu nedenle 8 Ocak 2023 Pazar günü saat 11.00’de başlayacak kent meydanı Nikah salonundaki kongremize bütün delegelerimizi, sivil toplum örgütlerimizi, STK’larımızı davet ediyorum. Bizlere güç verecektir.Karabük’ün ve bütün ilçelerinin problemlerini  iyi analiz yaptığımız için bu göreve talip oldum.  Milletimizin yönünü ve yüzünü İYİ Partimizin güneşine döndüğü  bu ortamda  ampulün yanmayacağına inanan vatandaşlarımızı, sayın Genel Başkanımız ve İYİ Partimizin iktidarına ve göreve davet ediyorum. Milletimizin ve Karabükümüzün  bu çağrılarına varım ve ekibimle bu göreve talibim” dedi. (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunspordan atilla karaoglan tepkisi 4FWTNhQh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Nisan, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsunspor’dan ‘Atilla Karaoğlan’ tepkisi

SAMSUN (İHA) – Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasına Atilla Karaoğlan’ın atanmasına tepki göstererek, “kabul edilemez” olarak nitelendirdi.

Süper Lig’de 2 hafta önce oynanan Çaykur Rizespor-Samsunspor maçını yöneten ve tartışmalı kararlara imza atan hakem Atilla Karaoğlan, yarın oynanacak Samsunspor-Trabzonspor Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesine atandı. Samsunspor, yazılı bir açıklama yaparak hakem atamasına tepki gösterdi. Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan duyuruda duyuruda şu ifadelere yer verildi:

“Daha iki hafta önce Çaykur Rizespor ile oynadığımız karşılaşmada, Teknik Direktörümüz Thorsten Fink’e tartışmalı bir kararla gösterdiği kırmızı kart sonrası 3 maç ceza almasına neden olan hakem Atilla Karaoğlan’ın, Trabzonspor ile oynayacağımız Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasına yeniden atanmasını kabul edilemez buluyoruz. Teknik Direktörümüzün cezası henüz devam ederken, bu karara sebep olan hakemin sahada görev alacak olması futbolun adalet duygusuyla örtüşmemektedir. Geniş bir hakem havuzu bulunmasına rağmen, böylesine kritik bir karşılaşma öncesinde aynı ismin tekrar maçımızda görevlendirilmesini doğru bulmadığımızı kamuoyunun bilgisine sunarız. Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu’nun, hatalı olduğunu düşündüğümüz bu kararı yeniden gözden geçirmesini bekliyoruz. Kulübümüz, Türk futbolunda daima adalet ve eşitlik ilkesine sahip çıkmakta olup, futbolumuzu yönetenlerin de bu hassasiyetimizi anlamalarını beklemekteyiz.”

Atilla Karaoğlan’ın 9 Nisan’da yönettiği karşılaşmayı Samsunspor, Rizespor karşısında 4-1 kaybetmişti.

Bizi sosyal medyadan takip edin