Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Nisan, 2024 16:48 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Yıllardır tedirgin eden gelenek bu bayramda da sürdü

Zonguldak’ta Ramazan Bayramı sabahı silah atma geleneği bu yıl da sürdü. Şehrin dört bir yanından silah sesleri yükseldi.
Zonguldak’ta Ramazan Bayramı sabahı silah atma geleneği bu yıl da sürdü. Şehir merkezinde bayram namazının ardından silah sesleri yükseldi. Şehrin dört bir yanında silahlar susmazken, polis ekipleri ihbarlar üzerine harekete geçti. Ellerindeki silahları art arda ateşleyen vatandaşlar, geçmişten günümüze devam eden bayram adetini yerine getirdi.
Aralıksız duyulan silah sesleri duruma alışkın olmayanları korkuttu. Vatandaşlar, evlerinin balkonlarına ve kapı önlerine çıkarak silahlarını ateşledi. Polis ekipleri ise ihbarlar üzerine silah seslerinin duyulduğu bölgelerde çalışma başlattı.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mart, 2025 16:45 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Samsun’da çayevinde kumar oynayan 4 kişi suçüstü yakalandı

Samsun’da çayevinde kumar oynayan 4 kişi polisin takibi sonucu suçüstü yakalandı.
Edinilen bilgiye nazaran, Samsun’un İlkadım ilçesinde bir çayevinde kumar oynandığı bilgisi üzerine Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Ofis Amirliği takımları tarafından kontrol yapıldı. Yapılan denetimlerde, çayevinde 4 kişinin kumar oynadığı tespit edildi. Şahıslara idari yaptırım uygulanırken, kumar parasına el konuldu. İş yeri sorumlusu S.K. (60) hakkında "Kumar oynanması için yer ve imkan sağlama" kabahatinden isimli süreç başlatıldı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.