blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Aralık, 2025 16:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Yılın son kar yağışı 5 dakikada Bartın’ı beyaza bürüdü

Bartın’da yılın son günü öğlen saatlerinde başlayan kar yağışı 5 dakikada kenti beyaza bürüdü.
Bartın’da 2025 yılının son günü sulu kar kar yağışı ilerleyen dakikalarda ise lapa lapa lapa kar yağışına dönüştü. Kar yağışı nedeniyle 5 dakikada etraf beyaza büründü. Araç üzerlerinde ve yol kenarlarında 5 santimetreyi aşan kar birikti.
Yaklaşık 10 yıldır yılın son günü kar yağışı olmadığını hatırlatan vatandaşlar ise, "Yılın son gününde çok güzel bir kar yağışı başladı. Kar berekettir. Böyle giderse yılın ilk günü de bembeyaz bir sabaha uyanacağız" dedi.
Yüksek kesimlerdeki kar kalınlığı 1 metreyi aşarken, il merkezinde aniden bastıran kar nedeniyle bazı mahalle ve köy yolların da kar nedeniyle ulaşımın güçlükle sağlandığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Aralık, 2025 16:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Bolu Dağı’nda kar yağışı yeniden başladı

Türkiye’nin önemli güzergahlarından bir tanesi olan Bolu Dağı geçişinde hafif kar yağışı ve sis etkili oluyor.
Bolu’da dün etkisini yitiren kar yağışı sabah saatlerinden itibaren tekrar başladı. Bolu Dağı’nda sabah saatlerinden itibaren hafif kar yağışı, aralıklarla etkili oluyor. D-100 kara yolu geçişinin Karanlıkdere ve Seymenler mevkilerinde sis etkili olurken, görüş mesafesi yaklaşık 30 metreye kadar düştü. Karayolları ekipleri yol güzergahlarında çalışmalarını sürdürürken ulaşımda aksama yaşanmıyor. D-100 karayolu ile Anadolu Otoyolu geçişinde Ankara ve İstanbul yönünde sürücüler, sorun yaşamadan yolculuklarını sürdürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.