Karabük Postası tarafından
31 Ağustos, 2022 13:33 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 2dk
Yorum: 0

Yıldırım’dan Bankalara Uyarı

Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yıldıray Yıldırım, bankalardan esnaflara da promosyon vermesini istedi. Bankların en çok çalıştığı esnafı unuttuğunu ifade eden Yıldırım Bankalara uyarılarda bulunarak "Bizleri farklı arayışlara yönlendirmeyin. Esnaflarımız bankalarla çalışmazsa hiç bir şey kaybetmez. Kaybeden bankalar olur. Bizde oda olarak çalışma yapmaktayız" dedi Karabük'te bulunan esnaflar, Bankaların emeklilere, memurlara, işçiye  verdiği promosyon kampanyasının kendileri için de düzenlenmesini istiyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yıldıray Yıldırım, bu konuda Bankaları uyardı. Yıldırım, "Bizleri farklı arayışlara yönlendirmeyin. Esnaflarımız bankalarla çalışmazsa hiç bir şey kaybetmez. Kaybeden bankalar olur. Bizde oda olarak çalışma yapmaktayız" dedi bankaların en çok kazançlarını esnaftan sağladığını ifade eden  Başkan Yıldırım, "Çek, Pos Cihazı, Kredi, Kredi Kartı, Senet,  Ek Hesap, KMH, ve benzeri tüm ürünleri esnaflara satmaktadırlar. Bunlardan da ciddi bir komisyon ve masraf almaktadırlar.  Ancak iş promosyona  gelince esnaf yok" diye konuştu. Son günlerde bankaların emekliye, memura,  devlet işçisine promosyon için resmen yarışa girdiğini hatırlatan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yıldıray Yıldırım; " Ancak bankalar en çok çalıştıkları esnafı unuttular. En çok kazançlarını esnaftan sağlamaktadırlar. Çek, Pos Cihazı, Kredi, Kredi Kartı, Senet,  Ek Hesap, KMH, ve benzeri tüm ürünleri esnaflara satmaktadırlar. Bunlardan da ciddi bir komisyon ve masraf almaktadırlar.  Ancak iş promosyona  gelince esnaf yok. Esnaflarımızı bankalarla çalışmalarına dikkat etmelerini öneriyorum. Çok fazla pos cihazlarını iptal ettirelim.  Her  üründe dünya komisyon alıyorlar. Mümkün olduğunca bankalardan ürün almayalım. Karttan masraf alan bankalarla çalışmayalım.  Pos cihazlarında en az komisyon alan bankaları tercih edelim. Bir tek Halk Bankamız Esnaf Kefalet Kredilerinde esnafımıza yardımcı olmaktadır.   Bizimde Devlet Bankası olan Halk Bankasından esnaflarımız için çok avantajlı ürün çalışmaları ve promosyon beklentimiz vardır. Buradan tüm bankalara da sesleniyorum. Esnafımız sahipsiz değil.  En çok kârı elde ettiğiniz esnaf kesimini artık görün. Türkiye de 2 milyon esnaf var. Eşleri ve çocukları da düşünüldüğünde 5 milyona dayanır.  Çalışmalarınızı buna göre yapın.  Esnaflar olarak bizleri bankalarla çalışmamaya teşvik eden haraketlerden  artık vazgeçin. Bizleri farklı arayışlara yönlendirmeyin.  Sicil affı çıktığı halde halen kayıtları tutan bankalar var. Halen en ufak kredide sicil affını uygulamayan bankalar var.   Bunlar şu ana kadar hep bizde birikti.  Artık bıçak kemiğe dayandı. Esnaflarımız bankalarla çalışmazsa hiç bir şey kaybetmez. Kaybeden bankalar olur. Bizde oda olarak çalışma yapmaktayız. En kısa zamanda esnafımıza yarayışlı çözüm önerilerimizi esnafımızla paylaşıp, hayata geçireceğiz. Bu vesile ile tüm esnaflarımıza hayırlı bereketli sağlıklı işler dileriz" dedi. (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Ekim, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Tilkilerin sokaktaki oyunları kameralara yansıdı

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde 3 tilkinin sokakta oyun oynamaları cep telefonu ve güvenlik kameralarına yansıdı.
Olay Bağlarbaşı Mahallesi’nde meydana geldi. Ormandan gelen 3 tilki, boş sokakta bir müddet oyun oynadı. Yaklaşık yarım saat süren imajlarda tilkilerden birinin oyunu bırakıp çevreyi izlediği, akabinde hepsinin gözden kaybolduğu görüldü.
Evinden dışarı çıkan bir vatandaş, tilkilerin sempatik oyunlarını cep telefonuyla kaydetti. Ayrıyeten olay anı etraftaki bir konutun güvenlik kamerasına da yansıdı.

Bizi sosyal medyadan takip edin