Reklam
Reklam

Yıldırım yangına sebep oldu: 3 samanlık küle döndü

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
28 Mayıs, 2023 16:04 tarihinde yayınlandı
0

Kastamonu’nun Araç ilçesinde yıldırım düşmesi neticesinde bir samanlıkta çıkan yangın, yanındaki samanlıklara da sıçradı. Yangında 3 samanlık kullanılmaz hale geldi.
Olay, Kastamonu’nun Araç ilçesine bağlı Susuz köyü Geriş Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, etkili olan sağanak yağış sırasında köye yıldırım düştü. Yıldırımın düşmesi neticesinde köyde bulunan bir samanlıkta yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın yanında bulunan 2 samanlığa daha sıçradı. Yangını gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi.
Köye gelen ekiplerin müdahalesi ile yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında 3 samanlık kullanılamaz hale geldi. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kozlu’da şehit babaları unutulmadı

kozluda sehit babalari unutulmadi meQY5QUk
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Haziran, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Kozlu Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü, Babalar Günü kapsamında anlamlı bir etkinliğe imza attı.

Kozlu Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Sacide Kilci ve kurum personelleri, ilçede ikamet eden şehit babalarını evlerinde ziyaret ederek Babalar Günü’nü kutladı. Gerçekleştirilen ziyaretlerde şehit aileleriyle yakından ilgilenen ekipler, devletin her zaman yanlarında olduğunu bir kez daha vurguladı.

Duygusal anların yaşandığı ziyaretlerde, şehit babalarına çeşitli hediyeler takdim edilirken, ailelerin talep ve görüşleri de dinlendi.

Kozlu Sosyal Hizmet Merkezi yetkilileri, şehit ailelerinin ve gazilerin her zaman öncelikleri arasında yer aldığını belirterek, bu tür ziyaretlerin devam edeceğini ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin