Reklam
Reklam
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
25 Aralık, 2024 19:07 tarihinde yayınlandı
0

Yılbaşı Panayırı İkinci Kez Kapılarını Açtı

Safranbolu Belediyesi’nin Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen yılbaşı panayırı, bu yıl ikinci kez düzenlenerek büyük bir coşkuyla kapılarını açtı. Safranbolu’nun tarihi dokusuna ve kış şartlarına uygun tasarlanan özel stantlarda esnaflar, birbirinden renkli ürünlerle yerlerini aldı.

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse’nin 12 ay turizm hedefi ve esnafa destek amacıyla başlattığı panayır, yerli ve yabancı turistleri ağırlıyor. Tarihi Çarşı Han Arkası’nda kurulan alanda 18 stantta yılbaşına özel hediyelik eşyalar, 6 stantta ise yöresel gıda ürünleri satışa sunuldu.

Başkan Elif Köse, panayır alanını ziyaret ederek esnaflar ve vatandaşlarla bir araya geldi. İlk alışverişi kendisi yapan Köse, hem esnafı destekledi hem de etkinliğe olan katkılarından dolayı teşekkürlerini iletti. Esnaflar ise böyle anlamlı bir organizasyona öncülük ettiği için Başkan Köse’ye minnettarlıklarını dile getirdi.

25-31 Aralık tarihleri arasında devam edecek olan yılbaşı panayırı, uluslararası turların da rotasında yer alıyor. Geçtiğimiz yıla oranla çok daha yüksek bir katılım beklenirken, ilk günden itibaren yoğun ilgi gören panayır alanı, yılbaşı coşkusunu Safranbolu’nun eşsiz atmosferiyle birleştirdi.

UNESCO Miras Kenti ve Cittaslow Üyesi Safranbolu, hem tarihi hem de kültürel zenginlikleriyle yılın son günlerini dolu dolu yaşamak isteyenleri bekliyor.

676c2e40d9cc3
676c2e4bda68f
676c2e4c2a30f
676c2e4c6f584
676c2e4c14e5f

Bizi sosyal medyadan takip edin
gumushanede hafif ticari arac sarampole devrildi 1 olu 2 yarali 5D1hhnj1
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Haziran, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Gümüşhane’de hafif ticari araç şarampole devrildi: 1 ölü, 2 yaralı

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde kontrolden çıkan hafif ticari aracın şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Kaza, Kelkit-Şiran Karayolu’nun Çilhoroz mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Selami E. yönetimindeki 34 NBD 821 plakalı hafif ticari araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı.

İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada ağır yaralanan ve araçta yolcu olarak bulunan Asker Erdoğan, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından kaldırıldığı Şiran Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kazada yaralanan sürücü Selami E. ile eski MHP Kelkit İlçe Başkanı olduğu öğrenilen Özkan K. ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Kelkit Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin