blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Aralık, 2024 00:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Yılbaşı öncesinde damacana dolusu sahte alkol yakalandı

Bartın’da polis yıl başı öncesi yaptığı operasyonda bir kısmı damacana da olmak üzere yaklaşık 39 litre uydurma alkol ele geçirdi.
Bartın Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülmekte olan bir soruşturma kapsamında Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü takımları tarafından gerçekleştirilen saha çalışmaları sonucunda bir adrese baskın düzenlendi. Adreste yapılan aramalarda, 19 litrelik damacana içerisinde uydurma olduğu bedellendirilen yapma şarap, 10 Litrelik 2 cam şişe içerisinde uydurma rakı, 5 Litrelik 2 bidon içerisinde etil alkol, 70 Cl şişe içerisinde düzmece rakı, ele geçirildi.
Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları ile kuşkulu şahıs hakkında 5607 Sayılı Kaçakçılık Kanuna Muhalefet hatası kapsamında isimli tahkikata başlandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Asuman Doğan tarafından
19 Kasım, 2025 14:17 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Yolu Kapatıp Cami Bahçesi Yaptılar

Karabük Merkez 100. Yıl Mahallesi’nde, bir kamu yolunun demir sürgülü kapı ile kapatılarak Muradiye Camii bahçesi olarak kullanılmaya başlandığı iddiası mahallede tartışmalara neden oldu.

Edinilen bilgilere göre, söz konusu yolun özellikle motosikletlerin geçiş yaptığı  ve  Karabük Mesleki Eğitim Merkezi öğrencilerinin burada bulunması gerekçe gösterilerek kapatıldığı ileri sürüldü. Yolun kapatılmasıyla birlikte kamusal kullanımın engellendiğini belirten bazı vatandaşlar, uygulamanın hukuka aykırı olduğunu savunarak duruma tepki gösterdi.

Mahalle sakinlerinin, yolun kapatılmasıyla ilgili olarak  belediye ve zabıta ekiplerine de bilgi verdiği, konuya ilişkin inceleme talep ettiği öğrenildi. Vatandaşlar, bir kamu yolunun idari bir karar olmaksızın kapatılmasının  kamu hakkının ihlali  olduğunu vurguluyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin