Bartın’da polis yıl başı öncesi yaptığı operasyonda bir kısmı damacana da olmak üzere yaklaşık 39 litre uydurma alkol ele geçirdi.
Bartın Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülmekte olan bir soruşturma kapsamında Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü takımları tarafından gerçekleştirilen saha çalışmaları sonucunda bir adrese baskın düzenlendi. Adreste yapılan aramalarda, 19 litrelik damacana içerisinde uydurma olduğu bedellendirilen yapma şarap, 10 Litrelik 2 cam şişe içerisinde uydurma rakı, 5 Litrelik 2 bidon içerisinde etil alkol, 70 Cl şişe içerisinde düzmece rakı, ele geçirildi.
Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları ile kuşkulu şahıs hakkında 5607 Sayılı Kaçakçılık Kanuna Muhalefet hatası kapsamında isimli tahkikata başlandı.


0
Yılbaşı öncesinde damacana dolusu sahte alkol yakalandı
0
Karabük’te kekik toplarken kurtlarla karşılaştı
Karabük’te kekik toplamak için Bulak Kanyonu’na giden vatandaş, yamaçta dolaşan 3 kurdu cep telefonu kamerasıyla görüntüledi.
Bulak Kanyonu’nda gezintiye çıkan vatandaş, kanyonun dik yamacında hareketlilik fark etti. Çalılar ve çam ağaçları arasında dolaşan 3 kurdu gören vatandaş, o anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti.
Görüntülerde, kayalık ve sık bitki örtüsüyle kaplı yamaçta ilerleyen kurtların bir süre çevreyi gözlemlediği görüldü. Bölgede dolaşan kurtlar, daha sonra dik araziden tırmanarak ormanlık alanda gözden kayboldu.
Kurtların yerleşim yerine yakın noktada görüntülenmesi, bölgedeki yaban hayatı hareketliliğini ortaya koydu.

