Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
06 Ağustos, 2023 14:18 tarihinde yayınlandı
0

Yığılca’da patpat uygulaması başlıyor

Yığılca İlçe Emniyet Müdürlüğü ilçe genelinde patlat uygulamasına başladı.
Daha önce birçok kazanın meydana geldiği ve şehir içinde kullanımı yasaklanan patpat diye tabir edilen tarım aracının kullanıma ilçe genelinde artınca emniyet müdürlüğü harekete geçti. 7 Ağustos pazartesi günü itibariyle ilçe genelinde patpat ile dolaşan tüm araç sürücülerine cezai işlem uygulanacağı açıklandı.
Araç sahiplerine ve sürücülere yapılan çağrıda ilçe merkezinde patpat uygulamasına başlanacak olup caddelere kesinlikle patpat park edilmesine müsaade edilmeyecek. Cadde üzerine çekilmiş olan patpatlar çekici yardımıyla otoparka çekileceği bildirildi. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
alaplida sehitler anisina futbol turnuvasi duzenlendi grLy5Nix
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Haziran, 2026 12:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Alaplı’da Şehitler anısına futbol turnuvası düzenlendi

Zonguldak’ın Alaplı ilçesine bağlı Çatak Köyü’nde geleneksel olarak düzenlenen Kurban Bayramı Futbol Turnuvası, bu yıl şehitlerin anısına gerçekleştirildi. Turnuvanın final maçında Sarıkadı ile Gökhasan takımları karşı karşıya geldi.

Alaplı Çatak Köyündeki Final müsabakası öncesinde duygusal anlar yaşandı. Şehit ailelerine, üzerinde şehitlerin fotoğraflarının yer aldığı madalya, kupa ve çeşitli hediyeler takdim edildi. Büyük Türk bayrağı eşliğinde ve konfeti gösterileri arasında sahaya çıkan iki takımın oyuncuları, tribünlerden yoğun alkış aldı. Ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.

Final karşılaşmasına etkili başlayan Sarıkadı takımı, ilk yarıyı 2-0 önde kapattı. İkinci yarıda da üstünlüğünü sürdüren Sarıkadı, farkı 3-0’a çıkardı. Ancak pes etmeyen Gökhasan takımı, gösterdiği mücadeleyle skoru 3-3’e getirmeyi başardı. Büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmanın son 5 dakikasında kazanılan penaltıyı gole çeviren Sarıkadı, sahadan 4-3 galip ayrılarak turnuvanın şampiyonu oldu.

Karşılaşmanın ardından futbolcular ve taraftarlar büyük sevinç yaşadı. Şampiyonluk kutlamalarında renkli görüntüler ortaya çıkarken, Sarıkadı takımı çalınan müzikler eşliğinde başarılarını kutladı.

Turnuvada Gökhasan ikinci, Cambazlı üçüncü olurken, Fair Play (Centilmen Takım) ödülünü Orom Gençlik kazandı. Gol Krallığı ödülüne Kadir Dursun layık görülürken, En İyi Kaleci Cemal Yılmaz, En İyi Takım Başkanı ise Ercan Yılmaz seçildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin