Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Ocak, 2025 20:07 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Yeşilkent Kavşağı’nda trafik akışı değişikliği

Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü, imal çalışmaları sürdürülen Samsun Kent Geçişi Yeşilkent Kavşağı nedeniyle trafik akışında değişiklik yapılacağını duyurdu.
Samsun’da en çok trafik kazasının meydana geldiği bölgelerden biri olan Yeşilkent Kavşağı’nda düzenleme çalışmaları devam ediyor. Samsun Kent Geçişi olarak dikkat çeken bölgedeki çalışmalar nedeniyle yarın trafik akışında değişiklik meydana gelecek. Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü, yapılacak akış değişikliği ile ilgili şu bilgileri verdi:
“19 Ocak 2025 Pazar günü prestijiyle trafik akışı düzenlemesi yapılacak. Ordu istikametinden Ankara istikametine devam eden trafik, Ankara-Ordu istikametine aktarılıp, trafik 2 taraflı çalıştırılacaktır. Ordu istikametinden Atakum istikametine gidecek olan trafik, otogar yonca kavşağından yönlendirilecektir. Derecik Kavşağı kapatılacak olup sinyalizasyon pasifleştirilecektir. Atakum’dan Derecik Kavşağı’na gelen trafik Ankara istikametindeki bir sonraki kavşağa (Votorantim Çimento’nun bulunduğu yerdeki) yönlendirilecektir. Cumhuriyet Caddesi ile Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı’nın kesiştiği dönel kavşak kapatılacak olup, Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı’ndan Yeşilkent Kavşağı’na gelen trafik Cumhuriyet Caddesi’ne yönlendirilecektir.”

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Nisan, 2025 16:30 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Sinop’ta nisan karı hayatı olumsuz etkiledi

Sinop’un Ayancık ilçesinin yüksek kesitlerinde nisan ayında tesirli olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi.
İlçenin yüksek kısımlarında tesirli olan kar yağışı sonrası kimi noktalarda köy yolları ulaşıma kapandı. Çangal mevkisinde kar yağışı nedeniyle kimi araçlar yolda kaldı. Vatandaşlar, ulaşmak istedikleri yerlere yürüyerek gitti. Kar yağışı nedeniyle hayatın olumsuz etkilendiği noktalarda insanların kapalı olan yolda yürüdükleri anlar ise cep telefonu kameraları tarafından kaydedildi.
Nisan ayının ortalarında tesirli olan ve yağışın devam ettiği Ayancık ilçesinde kar yağışı ile birlikte sürü halinde gezen kazlar da cep telefonu kameralarına yansıdı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.