Reklam
Reklam

Yeşil sahada futbolcudan tekme yiyen Güvenlik Amiri konuştu

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
02 Mayıs, 2016 13:01 tarihinde yayınlandı
0

Güvenlik Amiri Aydın Ekmekçi;  “Futbolcunun gelip de taraftara ya da bana tekme atma lüksü yok. Sahada futbolcuları korumaya çalışırken şiddeti biz görüyoruz. Çoluk çocuğuma kepaze oldum”

Geçtiğimiz hafta sonu PTT 1. Lig’de oynanan Kardemir Karabükspor – Vartaş Elazığspor maçında Tom’un uçarak tekme atması sonrası 7 gün iş göremez raporu alan ve futbolcudan şikayetçi olan özel güvenlik amiri Aydın Ekmekçi, “Futbolcunun gelip de taraftara ya da bana tekme atma lüksü yok. Sahada futbolcuları korumaya çalışırken şiddeti biz görüyoruz” dedi.
Kardemir Karabükspor ile Vartaş Elazığspor arasında oynanan maçın ardından çıkan olaylarda sahaya girerek elindeki davul tokmağını Elazığspor’lu futbolcu Tom’a ve maçın hakemi Tolga Özkalfa’ya doğru fırlatan taraftar Hamit Su’ya engel olmaya çalıştığı sırada futbolcunun uçan tekmesiyle yaralanan maraton tribününün güvenlik amiri Aydın Ekmekçi, Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne tedavisinin devamı için geldi.
Gazetecilere maç sonunda yaşananları anlatan Ekmekçi, “Maçın bitiş düdüğü ile birlikte sahaya giren bir seyirciyi gördüm. Müdahale etmek için peşinden koştum. Taraftarı yakalayıp yere doğru yatırmaya çalışırken futbolcu bana uçan tekme attı. Tekme sol çeneme geldi ve boynumda bir kütleme oldu. Güvenlik amirimiz Zeki beye bana bir şeyler oluyor dedim ve o an bayılmışım. Gözlerimi açtığımda ambulansta buldum kendimi. Tekme direkt olarak bana atılmış olmayabilir ama bir futbolcunun taraftarla hiçbir zaman diyaloğa girmemesi lazım. Futbolcu taraftara ya da bana tekme atmış, bu hiç önemli değil. Biz seni orada korumuşuz, sana hiçbir müdahale olmadan seni kurtarmışım. Futbolcunun gelip de taraftara ya da bana tekme atma lüksü yok. Biz sahada futbolcuları korumaya çalışırken şiddeti futbolculardan biz görüyoruz. Biz onları koruyoruz, onların da bize karşı böyle bir terbiyesizliğini istemiyoruz” dedi.
7 gün iş göremez raporu aldığını, boynunda ve çenesinde sağlık sorunu nedeniyle mağduriyetini ifade eden Ekmekçi, şunları söyledi:
“7 yaşında oğlum var televizyondan izlemiş. Baba futbolcudan dayak mı yedin diye sordu. Bu benim çok zoruma gitti. Ben bunu kaldıramıyorum. Çoluk çocuğuma kepaze oldum. Annem ve babam maç gününden bu yana ağlıyor. Şikayetimin sonuna kadar arkasındayım. Gereğinin yapılmasını istiyorum.”

Bizi sosyal medyadan takip edin

Haftalık Gündem

muftuerhun
Karabük

Karabük İl Müftüsü Ali Erhun görevden alındı

f65f3bf2 6f07 48dc b504 2fd0a8bb274b
Karabük

Eflani’de Dolu Yağışı Böyle Görüntülendi

Siyah ve Kirmizi Havali Yayin Basliyor Geri Sayim Videosu
Karabük

Deniz Kanseri Yendi, Karabük Sevince Ortak Oldu

AW781791 03
Asayiş

Mobilya atölyesinde çıkan yangın söndürüldü

ILHAN ALPBOGA
Köşe Yazıları

Gördük işittik söylüyoruz 7 Eylül 2026

Video Haberler

Haftalık Gündem

muftuerhun
Karabük

Karabük İl Müftüsü Ali Erhun görevden alındı

f65f3bf2 6f07 48dc b504 2fd0a8bb274b
Karabük

Eflani’de Dolu Yağışı Böyle Görüntülendi

Siyah ve Kirmizi Havali Yayin Basliyor Geri Sayim Videosu
Karabük

Deniz Kanseri Yendi, Karabük Sevince Ortak Oldu

AW781791 03
Asayiş

Mobilya atölyesinde çıkan yangın söndürüldü

ILHAN ALPBOGA
Köşe Yazıları

Gördük işittik söylüyoruz 7 Eylül 2026

Video Haberler