Reklam Alanı — Yan Sol Reklam Bu alana reklam ver
Reklam Alanı — Yan Sağ Reklam Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
02 Mayıs, 2016 13:01 tarihinde yayınlandı
0

Yeşil sahada futbolcudan tekme yiyen Güvenlik Amiri konuştu

Güvenlik Amiri Aydın Ekmekçi;  “Futbolcunun gelip de taraftara ya da bana tekme atma lüksü yok. Sahada futbolcuları korumaya çalışırken şiddeti biz görüyoruz. Çoluk çocuğuma kepaze oldum”

Geçtiğimiz hafta sonu PTT 1. Lig’de oynanan Kardemir Karabükspor – Vartaş Elazığspor maçında Tom’un uçarak tekme atması sonrası 7 gün iş göremez raporu alan ve futbolcudan şikayetçi olan özel güvenlik amiri Aydın Ekmekçi, “Futbolcunun gelip de taraftara ya da bana tekme atma lüksü yok. Sahada futbolcuları korumaya çalışırken şiddeti biz görüyoruz” dedi.
Kardemir Karabükspor ile Vartaş Elazığspor arasında oynanan maçın ardından çıkan olaylarda sahaya girerek elindeki davul tokmağını Elazığspor’lu futbolcu Tom’a ve maçın hakemi Tolga Özkalfa’ya doğru fırlatan taraftar Hamit Su’ya engel olmaya çalıştığı sırada futbolcunun uçan tekmesiyle yaralanan maraton tribününün güvenlik amiri Aydın Ekmekçi, Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne tedavisinin devamı için geldi.
Gazetecilere maç sonunda yaşananları anlatan Ekmekçi, “Maçın bitiş düdüğü ile birlikte sahaya giren bir seyirciyi gördüm. Müdahale etmek için peşinden koştum. Taraftarı yakalayıp yere doğru yatırmaya çalışırken futbolcu bana uçan tekme attı. Tekme sol çeneme geldi ve boynumda bir kütleme oldu. Güvenlik amirimiz Zeki beye bana bir şeyler oluyor dedim ve o an bayılmışım. Gözlerimi açtığımda ambulansta buldum kendimi. Tekme direkt olarak bana atılmış olmayabilir ama bir futbolcunun taraftarla hiçbir zaman diyaloğa girmemesi lazım. Futbolcu taraftara ya da bana tekme atmış, bu hiç önemli değil. Biz seni orada korumuşuz, sana hiçbir müdahale olmadan seni kurtarmışım. Futbolcunun gelip de taraftara ya da bana tekme atma lüksü yok. Biz sahada futbolcuları korumaya çalışırken şiddeti futbolculardan biz görüyoruz. Biz onları koruyoruz, onların da bize karşı böyle bir terbiyesizliğini istemiyoruz” dedi.
7 gün iş göremez raporu aldığını, boynunda ve çenesinde sağlık sorunu nedeniyle mağduriyetini ifade eden Ekmekçi, şunları söyledi:
“7 yaşında oğlum var televizyondan izlemiş. Baba futbolcudan dayak mı yedin diye sordu. Bu benim çok zoruma gitti. Ben bunu kaldıramıyorum. Çoluk çocuğuma kepaze oldum. Annem ve babam maç gününden bu yana ağlıyor. Şikayetimin sonuna kadar arkasındayım. Gereğinin yapılmasını istiyorum.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
s 4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Mayıs, 2026 09:45 tarihinde yayınlandı
0

Otomobil 50 metreden şarampole uçtu: 2 kişi araçtan atlayarak kurtuldu

Karabük’te freni boşalan otomobil, yaklaşık 50 metre yükseklikten şarampole yuvarlandı. Araçta bulunan 2 kişi ise atlayarak kurtuldu.

Kaza, Üniversite Mahallesi Efsanur Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Habibullah Ş. idaresindeki 74 AAB 181 plakalı Fiat Tofaş marka otomobil, park halindeyken iddiaya göre freninin boşalması sonucu yaklaşık 50 metrelik yükseklikten aşağı yuvarlandı.

Kazada otomobil hurda yığınına dönerken, sürücü Habibullah Ş. ile yanında bulunan C.B. araçtan atlayarak kazadan yaralı kurtuldu. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerince merdivenle bulundukları yerden alınan yaralılar, ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne (KEAH) kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin