Yeşil sahada futbolcudan tekme yiyen Güvenlik Amiri konuştu - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
02 Mayıs, 2016 13:01 tarihinde yayınlandı
0
0

Yeşil sahada futbolcudan tekme yiyen Güvenlik Amiri konuştu

Güvenlik Amiri Aydın Ekmekçi;  “Futbolcunun gelip de taraftara ya da bana tekme atma lüksü yok. Sahada futbolcuları korumaya çalışırken şiddeti biz görüyoruz. Çoluk çocuğuma kepaze oldum”

Geçtiğimiz hafta sonu PTT 1. Lig’de oynanan Kardemir Karabükspor – Vartaş Elazığspor maçında Tom’un uçarak tekme atması sonrası 7 gün iş göremez raporu alan ve futbolcudan şikayetçi olan özel güvenlik amiri Aydın Ekmekçi, “Futbolcunun gelip de taraftara ya da bana tekme atma lüksü yok. Sahada futbolcuları korumaya çalışırken şiddeti biz görüyoruz” dedi.
Kardemir Karabükspor ile Vartaş Elazığspor arasında oynanan maçın ardından çıkan olaylarda sahaya girerek elindeki davul tokmağını Elazığspor’lu futbolcu Tom’a ve maçın hakemi Tolga Özkalfa’ya doğru fırlatan taraftar Hamit Su’ya engel olmaya çalıştığı sırada futbolcunun uçan tekmesiyle yaralanan maraton tribününün güvenlik amiri Aydın Ekmekçi, Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne tedavisinin devamı için geldi.
Gazetecilere maç sonunda yaşananları anlatan Ekmekçi, “Maçın bitiş düdüğü ile birlikte sahaya giren bir seyirciyi gördüm. Müdahale etmek için peşinden koştum. Taraftarı yakalayıp yere doğru yatırmaya çalışırken futbolcu bana uçan tekme attı. Tekme sol çeneme geldi ve boynumda bir kütleme oldu. Güvenlik amirimiz Zeki beye bana bir şeyler oluyor dedim ve o an bayılmışım. Gözlerimi açtığımda ambulansta buldum kendimi. Tekme direkt olarak bana atılmış olmayabilir ama bir futbolcunun taraftarla hiçbir zaman diyaloğa girmemesi lazım. Futbolcu taraftara ya da bana tekme atmış, bu hiç önemli değil. Biz seni orada korumuşuz, sana hiçbir müdahale olmadan seni kurtarmışım. Futbolcunun gelip de taraftara ya da bana tekme atma lüksü yok. Biz sahada futbolcuları korumaya çalışırken şiddeti futbolculardan biz görüyoruz. Biz onları koruyoruz, onların da bize karşı böyle bir terbiyesizliğini istemiyoruz” dedi.
7 gün iş göremez raporu aldığını, boynunda ve çenesinde sağlık sorunu nedeniyle mağduriyetini ifade eden Ekmekçi, şunları söyledi:
“7 yaşında oğlum var televizyondan izlemiş. Baba futbolcudan dayak mı yedin diye sordu. Bu benim çok zoruma gitti. Ben bunu kaldıramıyorum. Çoluk çocuğuma kepaze oldum. Annem ve babam maç gününden bu yana ağlıyor. Şikayetimin sonuna kadar arkasındayım. Gereğinin yapılmasını istiyorum.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda park halindeki araclara carpip takla atti surucu alkolmetreye ufleyemedi 57yVvIhR
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Mayıs, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da park halindeki araçlara çarpıp takla attı: Sürücü alkolmetreye üfleyemedi

Bolu’da park halindeki iki araca çarptıktan sonra takla atan otomobilin sürücüsü, polis ekiplerinin dakikalar süren çabasına rağmen alkolmetreye üfleyemedi. Kazadan yara almadan kurtulan sürücü, kan testi yapılmak üzere hastaneye götürüldü.

Olay, gece saatlerinde Bahçelievler Mahallesi Alemdar Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Konak Sokak’tan Alemdar Sokak istikametine dönüş yapmak isteyen F.D. idaresindeki 14 FB 828 plakalı otomobil, yol kenarında park halinde bulunan 14 ABL 306 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan 14 ABL 306 plakalı araç da önünde park halindeki 14 AS 206 plakalı otomobile çarparak durabildi. Meydana gelen zincirleme kazada, 14 FB 828 plakalı otomobil çarpışmanın etkisiyle takla atarak ters döndü. Kazayı gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle ters dönen araçtan çıkarılan sürücü F.D., kontrol amacıyla sağlık ekiplerine teslim edildi.

Kaza anı kamerada

Kazayı şans eseri yara almadan atlatan sürücü F.D.’ye polis ekipleri tarafından alkol testi yapılmak istendi. Ancak sürücü, polis ekiplerinin dakikalar süren tüm yönlendirmelerine ve uğraşlarına rağmen alkolmetre cihazına üflemekte başarılı olamadı. O anlar ve polis ekiplerinin çabası saniye saniye kameralara yansıdı.Alkolmetre cihazına üfleyemeyen F.D., alkol oranının belirlenmesi amacıyla kan testi yapılmak üzere polis nezaretinde hastaneye götürüldü. Kazaya karışan araçların çekici yardımıyla yoldan kaldırılmasının ardından, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin