blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mart, 2024 20:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Yeşil, “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlu olsun”

GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.
Genel Başkan Hakan Yeşil, Yönetim Kurulu adına bir açıklama yaparak 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutladı. Yeşil’in açıklaması şöyle;
“8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü, eşitsizliklere, ayrımcılıklara yönelik emek ve hak arama mücadelesinin simgesi olan bir gündür. Emekçi kadınlar; birlik, mücadele ve dayanışma günü olan 8 Mart’ta meydanlarda ve her ortamda etkinler yaparken, her gün emekten yana mücadele içindedirler. Kadınların verdiği bu mücadele tarihi, bizlerin emek mücadelesine de ışık tutmaktadır. Kadına yönelik şiddetin sona ermesi, tüm kadınlarımızın emeklerinin karşılığını tam anlamıyla alması, çağdaş haklar ve özgürlüklerle birlikte, yaşamın her alanında başarıyla yer almaları, siyasette, iş dünyasında, sosyal hayatta daha çok sayıda ve daha aktif olmaları en büyük dileğimizdir. Hayatın her alanında birlikte mücadele ederek daha güzel günlere ulaşacağımıza olan inancımızla, tüm dünya emekçi kadınlarının mücadele gününü kutluyoruz."

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Ekim, 2025 04:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kaldırıma çarpan otomobil takla attı

Bartın’da denetimden çıkan bir araba takla attı. Araçta bulunan 2 kişi yara almadan kurtulurken, polis aracın şoförünü tespit etmeye çalışıyor.
Bartın kent merkezindeki Hamam Sokak’ta seyreden 74 ABU 862 plakalı araba, yoldan çıkarak kaldırıma çarptı. Takla atan arabada bulunan 2 kişi yara almadan kazayı atlattı. Araçtan çıkan 2 kişi de şoför olmadığını söylerken, polis şoförün belirlenmesi için çalışma başlattı.
Ters dönen araç nedeniyle bir müddet ulaşıma kapanan yol, aracın cazibeli yardımıyla kaldırılmasının akabinde tekrar ulaşıma açıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin