Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Haziran, 2024 00:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Yere çöp ve izmarit atan 781 kişiye 451 bin 418 bin lira ceza kesildi

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yere çöp ve izmarit atan 781 kişiye toplamda 451 bin 418 lira cezai işlem uygulandığını açıkladı. Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Can ve Özel Kalem Müdürü Ergin Yönet’e de sigara izmaritini yere attıkları gerekçesiyle ceza yazıldığı bildirildi.
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yere çöp ve izmarit atan 781 kişiye cezai işlem uygulandığını açıkladı. Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Can ve Özel Kalem Müdürü Ergin Yönet’e de sigara izmaritini yere attıkları gerekçesiyle ceza yazıldı. Özcan, sosyal medya hesabından konuya ilişkin yaptığı bilgilendirmede, "Bolu olarak Türkiye’nin en temiz şehri olmakta kararlıyız. Üzülerek paylaşıyorum, başta CHP ve Ak Parti il başkanları dahil son 1,5 ayda sokağa, kaldırıma, yeşil alanlara izmarit ve çöp atan 781 vatandaşımıza Kabahatler Kanununa göre cezai işlem uygulanmıştır. Hassasiyet göstermeyen kim olursa olsun biz kararlıyız, bilesiniz. Lütfen yapmayın" ifadelerini kullandı.
Yere çöp ve izmarit atan 781 kişiye Kabahatler Kanununa istinaden toplamda 451 bin 418 lira cezai işlem uygulandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Aylin Sarıoğlu tarafından
01 Eylül, 2025 17:25 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Yıldırım Ailesi’nin Mutlu Günü

Karabük’ün tanınmış medya kuruluşlarından Karabük Birlik Medya çalışanı Hayrettin Yıldırım’ın oğlu Furkan Yıldırım dünya evine girdi.

Furkan Yıldırım, Arzu ve Yakup Özdurhan’ın kızı Ayşegül ile hayatını birleştirdi. Hafta sonu Koyunlu Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen törene Birlik Medya ailesi de katılarak genç çiftlere mutluluk dileklerini iletti. Düğün, Yıldırım ve Özdurhan ailelerinin yanı sıra çiftin arkadaşları ve çok sayıda davetlinin katılımıyla renkli anlara sahne oldu.

Genç çift, sevdiklerinin desteğiyle hayatlarının en özel günlerinden birini kutladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin