blank
Asuman Doğan tarafından
13 Ocak, 2025 12:29 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Yeniden Refah Partisi’nden 2025’e Güçlü Başlangıç 

Yeniden Refah Partisi (YRP)  2025 yılının ilk Mahalle Başkanları Toplantısını coşkulu bir katılımla gerçekleştirdi.

Toplantıya Batı Karadeniz Bölge Başkanı Yaşar Anaç, İl Başkanı İsmail Özer ve İl Sorumlusu Ramazan Günaydın başta olmak üzere çok sayıda partili katıldı.

Birlik ve beraberlik mesajlarının öne çıktığı toplantıda, 2025 yılı hedefleri ve yapılacak çalışmalar detaylı şekilde ele alındı. İlçe teşkilatlarının beklentilerinin ve önerilerinin değerlendirildiği etkinlikte, mahalle başkanlarının yereldeki sorunlara çözüm odaklı yaklaşımları takdir topladı.

Partinin yereldeki etkinliğini artırmayı amaçlayan toplantıda, halkla birebir iletişim kurmanın ve yerel sorunlara hızlı müdahalenin önemine dikkat çekildi. İl Başkanı İsmail Özer, toplantı sonrası yaptığı açıklamada, “Mahalle başkanlarımızın fedakarca çalışmalarıyla halkımıza dokunmaya, onların sorunlarını dinleyip çözüm üretmeye devam edeceğiz. 2025 yılı, partimiz için daha güçlü ve etkili bir yıl olacak” ifadelerini kullandı.

Toplantı, katılımcılar arasında fikir alışverişi ve ileriye dönük planlamalar yapılması açısından verimli bir atmosferde tamamlandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Ekim, 2025 04:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Polisi görünce kaçan motosikletli, kaza yapınca yakalandı

Bartın’da polisi görünce kaçmaya başlayan motosiklet şoförü kaza yaptı. Yaralanan şoförün ehliyetsiz olduğu ortaya çıktı.
Edinilen bilgiye Bartın Köyortası Mahallesi’nde 2-3 motosikletin gürültü yaptığı ihbarı üzerine bölgeye polis takımı yönlendirildi. Polis otosunu gören motosikletli gençler, kaçmaya başladı. 17 yaşındaki H.C.Ç. yönetimindeki 67 ADS 330 plakalı motosiklet, 176. Cadde üzerinde devrildi. Yaralanan gencin yardımına ise polisler yetişti. Şoför, olay yerine çağrılan sıhhat takımının birinci müdahalesinin akabinde Bartın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Sürücü H.C.Ç’nin ehliyeti bulunmadığı belirlenirken, kaza yapan arkadaşına yardım etmek için duran ve ismi öğrenilemeyen 74 ABS 531 plakalı motosikletin şoförünün de ehliyeti olmadığı ve yasal hududun üzerinde alkollü olduğu belirlendi.
Sürücülerden H.C.Ç hakkında isimli süreç başlatılırken, başkasına ise para cezası uygulandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin