karabuk
İmsak 05:47
Güneş 07:11
Öğle 13:06
İkindi 16:16
Akşam 18:51
Yatsı 20:10
İmsaka kalan son --:--
Namaz Vakitleri
Karabük Postası tarafından
11 Ekim, 2018 10:51 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Yenice’nin ilk doğalgazlı sitesi hızla yükseliyor 

Karabük’te yaptığı projelerle dikkatleri üzerine çeken Çebioğlu Grup ilçelere açılmaya başladı. Karabük başta olmak üzere Safranbolu ve Eskipazar ilçelerinde yaptığı konutların ardından doğa cenneti olan Yenice ilçesine de açılan Çebioğlu Grup ilçenin ilk doğalgazlı 211 konutluk dev yatırımı hızla yükseliyor. Çebioğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Çebi, Karabük başta olmak üzere Safranbolu ve Eskipazar’ın ardından Yenice ilçesinde start verdikleri 5 bloklu 211 konutun ilçenin ilk doğalgazlı sitesi olacağını söyleyerek, 4 ay gibi kısa sürede ilk blokta 8 katı çıktıklarını ve 12. ayda teslim edeceklerini kaydetti. “ İLÇENİN İLK DOĞALGAZLI SİTESİ” İşadamı Çebi, yüzde 85’nin ormanlarla kaplı olan ve ağaç çeşitliliği bakımından en zengin orman varlıklarını içinde bulunduran Yenice’de Çebioğlu grup olarak ilçenin ilk doğalgazlı olacak 211 konutun startını verdiklerini kaydederek, “ 17 dönüm üzerine konumlandırdığımız ve 5 blok 211 daireden oluşan yeni yaşam alanımızın ilk blokları hızla yükseliyor. Modern bir yaşam standardının oluşacağı ‘Green Park’ konutlarının ilk bloğunu Aralık ayında tamamlayacağız. İçerisinde, kapalı otopark, yüzme havuzu, cami ve sosyal donatılar ile iş merkezlerinin yer aldığı 5 bloklu 211 daireli konutlara ilçe halkımızın yanı sıra gurbetteki hemşehrilerimizde bir hayli yoğun ilgi gösteriyor” dedi. İşadamı Çebi, ülke genelinde yaşanan ekonomik sarsıntı sonrası özellikle inşaat sektöründe bir çok yatırımın aksadığını ve durduğunu da kaydederek, “ Bizler inşaat sektörü olarak Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından açıklanan Enflasyonla Topyekun Mücadele Programına destek vererek yatırımlarımızı durdurmadan yolumuza devam ediyoruz. Bugünkü ekonomik şartları dikkate alarak yatırımımızı vaat edilen zamanında bitirerek, tamamlamayı hedefliyoruz” ifadelerine yer verdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
Bu haberin kategorisini takip et:
boluda av sezonu sona erdi gQnQQEJy
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Mart, 2026 20:07 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Bolu’da av sezonu sona erdi

Bolu’da 2025-2026 Av Dönemi, Merkez Av Komisyonu kararı doğrultusunda 1 Mart 2026 tarihi itibarıyla sona erdi. Av yasağı, Ağustos ayına kadar devam edecek.
Türkiye genelinde olduğu gibi Bolu’da da 2025-2026 Av Dönemi kapsamında, Merkez Av Komisyonu Kararı doğrultusunda 01 Mart 2026 tarihi itibarıyla av sezonu kapandı. Av hayvanlarının üreme ve yavrulama dönemine girdiği belirtilirken, bu dönemde avlanma faaliyetlerine son verilmesi, yaban hayatlarının rahatsız edilmemesi, üreme alanlarının korunması, doğada hassasiyetle hareket edilmesi gerektiği aktarıldı.
Valilikten yapılan açıklamada, 4915 sayılı Kara Avcılığı Kanunu’na muhalefet edenlere yasal işlem uygulanacağı aktarıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin