Reklam
Reklam
67176b915372b
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
22 Ekim, 2024 12:08 tarihinde yayınlandı
0

Yenice’de Zabıta’dan Market ve Bakkallara Denetim

Yenice Belediyesi Zabıta Ekipleri, ilçede bulunan bakkallara ve marketleri denetledi. Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, halk sağlığının kendileri için öncelikli olduğunu vurguladı.

Başkan Karakaş, “Yenice Belediyesi olarak halk sağlığını korumak amacıyla çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Belediye zabıta ekiplerimiz, ilçemizde bulunan market ve bakkallara düzenli olarak denetimler gerçekleştiriyor. Bu denetimler, halkımızın güvenli ve sağlıklı gıda tüketimini sağlamak adına çok önemli. Ekiplerimiz, hijyen kurallarına uyulup uyulmadığını, son kullanma tarihlerini ve ürünlerin genel durumunu titizlikle kontrol etti” dedi.

Denetimlerin artarak devam edeceğini belirten Başkan Karakaş, “Halkımızın sağlığı için bu tür denetimleri sıklaştıracağız” dedi. Denetimler sırasında kurallara uygun hareket eden işletmelere teşekkür edilirken, kurallara uymayanlar hakkında ise gerekli yasal işlemlerin başlatıldığı bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
yesilirmakta su seviyesi yukseldi vatandaslar tehlikeye ragmen kopruye akin etti gxBwalDj
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Mayıs, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Yeşilırmak’ta su seviyesi yükseldi: Vatandaşlar tehlikeye rağmen köprüye akın etti

Tokat’ta son günlerde etkili olan yoğun yağışlar ve Almus Barajı’nın dolusavağının taşmasının ardından Yeşilırmak’ta su seviyesi yükseldi. İl merkezinden geçen ırmağın debisinin artmasıyla birlikte Atatürk Köprüsü çevresinde tehlikeli görüntüler oluştu.

Kent merkezinde gece saatlerinde yükselen su seviyesini gören vatandaşlar köprü üzerine akın etti. Taşkın riskine rağmen köprü çevresinde toplanan çok sayıda vatandaş, cep telefonlarıyla o anları görüntüledi. Bazı vatandaşlar, Yeşilırmak’ın uzun yıllardır ilk kez bu kadar yükseldiğini ifade etti. Kahverengiye dönen ve hızla akan suyun köprü ayaklarına kadar ulaştığı görüldü. Özellikle köprü altında oluşan güçlü akıntı dikkat çekti. Öte yandan Yeşilırmak’taki yükseliş dron ile havadan da görüntülendi. Görüntülerde suyun debisinin ciddi şekilde arttığı, köprü çevresinde yoğun insan kalabalığı oluştuğu ve ırmağın taşkın seviyesine yaklaştığı görüldü. Yetkililer, vatandaşların dere ve ırmak kenarlarından uzak durmaları konusunda uyarılarda bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin