Reklam
Reklam
66e29e11cdb00 jpg
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
12 Eylül, 2024 10:54 tarihinde yayınlandı
0

Yenice’de Zabıtadan Fırınlara Denetim

Yenice Belediyesi Zabıta Amirliği ekipleri, ilçe genelinde faaliyet gösteren fırınlarda denetim gerçekleştirdi. Denetimlerde ekmek ve diğer unlu mamullerin üretimi yapılan fırınlarda gramaj, hijyen, fiyat tarifesi ve fiş kontrolleri yapıldı.

Zabıta Amiri Zekeriya Acar’ın önderliğindeki ekipler, fırınlardaki çalışanların temizliği, imalathane ve satış yerlerinin hijyen standartlarına uygun olup olmadığını inceledi.

Yapılan denetimlerde, herhangi olumsuz bir durumla karşılaşılmazken, kurallara uyan işletmelere teşekkür edildi.  İşletmelerde imalathane ve çalışanların temizliği, gramaj ile üretilen ürünlerin sağlığa uyumluluk koşulları gibi konularda kontrollerini  periyodik olarak yürüten ekipler, bundan sonraki süreçte de  denetimlerin sıklıkla devam edeceğini söyledi.

Yenice  Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, Yenice Belediyesi Zabıtası’nın büyük bir özveriyle denetimlerine devam ettiğini ifade ederek,  “Şu ana kadar denetim yaptığımız fırınlarda herhangi bir olumsuz durum ile karşılaşmadık. Denetimlerimizi sıklıkla sürdüreceğiz. Burada amacımız fırıncılarımızın sağlıklı ortamda ekmeklerini üretmeleri ve halkımızın güvenilir bir şekilde ekmek yemesini sağlamak” dedi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
28 yasindaki genc evinde olu bulundu kiz arkadasi gozaltinda AlnpVd97
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

28 yaşındaki genç evinde ölü bulundu, kız arkadaşı gözaltında

Zonguldak’ta kız arkadaşının “3 kişi geldi bıçakladı” ihbarının ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri 28 yaşındaki Ercan Kolçak’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Gencin kız arkadaşı ise olaydan sonra gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay merkeze bağlı Hacıali köyünde gece saatlerinde yaşandı. İddialara göre, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayan K.Ç. eve gelen 3 kişinin erkek arkadaşı Ercan Kolçak’ı bıçaklayarak yaraladığı ihbarında bulundu.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptıkları gencin bıçak darbeleri sonucu olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından Kolçak’ın cansız bedeni otopsi işlemleri için Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Otopsi işlemlerinin ardından cenazesi ailesi tarafından hastane morgundan alınan Ercan Kolçak’ın cenazesi, öğlen namazını müteakiben öldürüldüğü evinin 200 metre yakınındaki köy mezarlığında toprağa verildi.

Soruşturmayı derinleştiren jandarma ekipleri Kolçak’ın kız arkadaşı K.Ç.’yi gözaltına aldı. K.Ç.’nin jandarmadaki sorgusu sürerken olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin