Reklam
Reklam

Yenice’de Yol Bakım ve Onarım Çalışmaları Sürüyor

CC 1
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
18 Nisan, 2025 11:34 tarihinde yayınlandı
0

Yenice ilçesinde, ulaşımın daha güvenli ve konforlu hale gelmesi amacıyla yürütülen yol bakım ve onarım çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Yenice Belediyesi, ilçeye bağlı İsmetpaşa Mahallesi’nde, özellikle hastane yolunda başlattığı bakım çalışmalarıyla hem altyapı sorunlarını gideriyor hem de sürücülerin ve yayaların daha rahat bir ulaşım sağlamasını hedefliyor.

Belediye ekipleri, alt yapıda meydana gelen bozulmalar ve çeşitli nedenlerle zarar gören yol yüzeylerinde kapsamlı bir onarım çalışması yürütüyor. Ekipler, yolun zeminini iyileştirmenin yanı sıra, gerekli görülen noktalarda asfalt serimi ve dolgu işlemleri de gerçekleştiriyor.

Konuya ilişkin Yenice Belediyesi’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Ulaşımda konfor, seyahatte keyif ve rahatlık için sahadayız. Alt yapı ve çeşitli nedenlerden dolayı deforme olan yollarımızda yol, bakım ve onarım çalışmalarımıza tam gaz devam ediyoruz. Her şey Yenicemiz için.”

Vatandaşların günlük yaşamını doğrudan etkileyen ulaşım altyapısının iyileştirilmesine büyük önem verdiklerini belirten yetkililer, çalışmaların sadece İsmetpaşa Mahallesi ile sınırlı kalmayacağını ve ilçe genelinde ihtiyaç duyulan bölgelerde devam edeceğini bildirdi.

Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte bölgede hem trafik güvenliğinin artırılması hem de araçların zarar görmeden ilerleyebilmesinin sağlanması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kumluca’da yangın paniği

kumlucada yangin panigi pgRGqnL4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Haziran, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Bartın’ın Ulus ilçesine bağlı Kumluca beldesinde otluk alanda çıkan yangın paniğe neden oldu.

Kumluca beldesinde Çay Kenarı mevkiinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Saat 21.00 sıralarında çıkan yangını fark eden çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Paniğe neden olan yangına müdahale eden ekipler, kısa sürede alevleri kontrol altına aldı. Yangında herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmadığı öğrenilirken, yaşanan olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Yangının çıkış nedeni ise yapılacak araştırmanın ardından netlik kazanacağı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin