Reklam
Reklam

Yenice’de Yaralı Yavru Ayı Bulundu

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
28 Mayıs, 2015 14:29 tarihinde yayınlandı
0

Yenice ilçesinde köylüler tarafından kayalık alandan demir yoluna düşerek yaralanan ayı yavrusu bulundu.
Kayaarkası Köyü Süreyya Çamlığı mevkisinde demiryolu kenarında köylüler yaralı bir ayı yavrusuyla karşılaştı. Bunun üzerine yardım isteyen köylüler durumu Orman İşlet Müdürlüğüne bildirdi. Yaralı ayı yavrusu, gerekli tedavisinin yapılması için Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edilirken, tedavisinin ardından ayı yavrusunun doğaya salınacağı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kastamonu’da alev alev yanan jimnastik salonuna yıldırımın düşme anı kamerada

kastamonuda alev alev yanan jimnastik salonuna yildirimin dusme ani kamerada sZbpdX8m
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Haziran, 2026 00:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da küle dönen jimnastik salonuna yıldırımın düştüğü anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Olay, akşam saatlerinde Kuzeykent Mahallesi Kamil Demircioğlu Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait jimnastik salonuna yıldırım düştü. Yıldırımın etkisiyle çıkan yangında salon kullanılmaz hale geldi. Alevleri fark eden vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın, jimnastik salonunun bitişiğinde bulunan binalara sıçramadan kontrol altına alınarak söndürüldü.

Yıldırımın jimnastik salonuna düştüğü ve ardından yangının başladığı anlar ise bir vatandaş tarafından cep telefonu görüntülendi. Görüntülerde yıldırımın binaya isabet ettiği görülüyor. Yıldırım düştükten kısa süre sonra salonun üzerini kapatan çadırın tutuşmasıyla yangının başladığı görüldü.

Bizi sosyal medyadan takip edin