Karabük Postası tarafından
09 Haziran, 2021 13:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Yenice’de TOKİ Evleri teslim ediliyor

Belediye Başkanı Zeki Çaylı; Yenice’de yapımı tamamlanan Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Evlerinin hak sahiplerine dağıtımının yapılacağını söyleyerek, ayrıntılı bilginin ise en kısa zamanda vatandaşlarla paylaşılacağını söyledi. Belediye Başkanı Zeki Çaylı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “TOKİ den ev alacak hak sahiplerinin evleri 14 Haziran Pazartesi günden itibaren teslim edilmeye başlanacak. Hak sahiplerinin daireleri 14 Haziran Pazartesi gününden başlayarak 30 Haziran Cuma gününe kadar Ziraat Bankası Eflani Şubesinden daire anahtarlarının verilmesi ile teslim edilecek. Teslim sırasında % 1 oranında Kdv tutarının ödenmesi gerekiyor. (Ayrıntıları en kısa zamanda paylaşacağız.) Şimdiden vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.  (Haber Merkezi)

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Ocak, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Rektör Kırışık’tan Kültür ve Turizm Bakanlığına iş birliği ziyareti

Karabük Üniversitesi(KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Kültür ve Turizm Bakanlığı Bakan Yardımcıları Nadir Alpaslan ve Dr. Serdar Çam’ı ziyaret etti.
Görüşmede, kültürel mirasın korunması ve turizm alanında yürütülebilecek iş birliği başlıkları ele alındı.
Ziyarette, Karabük Üniversitesi ile Kültür ve Turizm Bakanlığı arasında ortak proje ve çalışma alanları değerlendirildi.
Kültürel mirasın tespiti ve korunmasına yönelik çalışmalar, turizm odaklı akademik araştırmalar, nitelikli insan kaynağının geliştirilmesine dönük projeler ve kamu politikalarına bilimsel katkı sağlayacak başlıklar gündeme geldi.
Rektör Kırışık, Karabük Üniversitesi Kamu Politikaları Araştırma ve Geliştirme Merkezi (KAPGEM) tarafından hazırlanan "Türkiye Maddi Kültür Envanteri Politika Raporu"nu Bakan Yardımcıları Alpaslan ve Çam’a sundu. Raporda, Türkiye’nin maddi kültür varlıklarının tespiti, kayıt altına alınması ve sürdürülebilir politikalarla korunmasına ilişkin değerlendirmelere yer verildi.
Kırışık, ayrıca üniversite bünyesinde yürütülen eğitim, araştırma ve uygulama faaliyetlerine ilişkin bilgi paylaşarak, bölgenin kültürel ve turistik potansiyelinin akademik çalışmalarla desteklenmesinin önemine dikkati çekti.
Bakan Yardımcıları Nadir Alpaslan ve Dr. Serdar Çam ise üniversite tarafından hazırlanan bilimsel raporların kültür politikalarına katkı sunduğunu belirterek, kamu-üniversite iş birliğinin güçlendirilmesinin sektörel gelişim açısından önemli olduğunu ifade etti.
Karabük Üniversitesi, kültürel mirasın korunması ve turizmin geliştirilmesine yönelik kurumlar arası iş birliğini artırmaya yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin