Reklam
Reklam
Yusuf Korkmaz Avatarı
Yusuf Korkmaz tarafından
24 Ekim, 2023 14:52 tarihinde yayınlandı
0

Yenice’de Taşkınları Önleme Çalışmaları Sürüyor

Yenice Belediyesi, aşırı yağışlarda meydana gelebilecek  taşkınları önlemek için çalışmalarına devam ediyor.

Belediye Başkanı Zeki Çaylı, çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirterek, “Gece gündüz demeden ekibimizle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Selin izlerini ortadan kaldırma çalışmalarımız adım adım ilerlerken, bir sorunu daha çözüme kavuşturuyoruz. Aşırı yağışlar nedeniyle meydana gelen taşkınları önlemek amacıyla Özal Mahallesinde başlatmış olduğumuz dere yatağında taşkınları önleyecek set çalışmalarımız tamamlanırken, dere içerisinde dolgu çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor.

Yenicede Taskinlari Onleme Calismalari Suruyor2 jpg

Atatürk Mahallesi Çaylı Sokak’ta başlatmış olduğumuz yol genişletme ve düzenleme çalışmalarımız sürüyor. İlçemizin farklı noktalarında çalışmalarımıza ve hizmetleri vatandaşlarımız ile buluşturmaya devam edeceğiz” dedi. (Yusuf Korkmaz)

Yenicede Taskinlari Onleme Calismalari Suruyor1

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
ceset kokusu sanildi gercek polisin eve girmesiyle ortaya cikti ivyeLS3T
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Mayıs, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Ceset kokusu sanıldı, gerçek polisin eve girmesiyle ortaya çıktı

Gümüşhane’de bir apartmandan yayılan kötü koku paniğe neden oldu. Ekiplerin seferber olduğu olayda kokunun buzdolabında unutulan bozuk etlerden kaynaklandığı ortaya çıktı.

Olay, gece saatlerinde Hasanbey Mahallesi Kıbrıs Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, apartman sakinleri apartmanın giriş katından gelen ağır koku nedeniyle durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine adrese polis, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler tarafından yapılan ilk değerlendirmede kokunun ceset kokusu olabileceği ihtimali üzerinde durulurken, evde yaşlı bir kadın ile genç bir kızın yaşadığı bilgisine ulaşıldı. Uzun süre ev sahibine ulaşmaya çalışan ekipler, daha sonra anahtarı temin etti. Savcılıktan alınan iznin ardından eve giren ekipler, ev içerisinde inceleme yaptı. Yapılan kontrollerde apartmanı alarma geçiren kokunun evde elektrik sigortasının atması nedeniyle buzdolabında unutulan ve bozulan etlerden kaynaklandığı belirlendi. Olayın ardından ekipler normale dönerken, apartman sakinleri de rahat bir nefes aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin