Yenice'de Taşkınları Önleme Çalışmaları Sürüyor - Karabük Haber Postası
Yusuf Korkmaz Avatarı
Yusuf Korkmaz tarafından
24 Ekim, 2023 14:52 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 27.12.2023 16:28
0
0

Yenice’de Taşkınları Önleme Çalışmaları Sürüyor

Yenice Belediyesi, aşırı yağışlarda meydana gelebilecek  taşkınları önlemek için çalışmalarına devam ediyor.

Belediye Başkanı Zeki Çaylı, çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirterek, “Gece gündüz demeden ekibimizle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Selin izlerini ortadan kaldırma çalışmalarımız adım adım ilerlerken, bir sorunu daha çözüme kavuşturuyoruz. Aşırı yağışlar nedeniyle meydana gelen taşkınları önlemek amacıyla Özal Mahallesinde başlatmış olduğumuz dere yatağında taşkınları önleyecek set çalışmalarımız tamamlanırken, dere içerisinde dolgu çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor.

Yenicede Taskinlari Onleme Calismalari Suruyor2 jpg

Atatürk Mahallesi Çaylı Sokak’ta başlatmış olduğumuz yol genişletme ve düzenleme çalışmalarımız sürüyor. İlçemizin farklı noktalarında çalışmalarımıza ve hizmetleri vatandaşlarımız ile buluşturmaya devam edeceğiz” dedi. (Yusuf Korkmaz)

Yenicede Taskinlari Onleme Calismalari Suruyor1

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunspordan atilla karaoglan tepkisi 4FWTNhQh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Nisan, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsunspor’dan ‘Atilla Karaoğlan’ tepkisi

SAMSUN (İHA) – Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasına Atilla Karaoğlan’ın atanmasına tepki göstererek, “kabul edilemez” olarak nitelendirdi.

Süper Lig’de 2 hafta önce oynanan Çaykur Rizespor-Samsunspor maçını yöneten ve tartışmalı kararlara imza atan hakem Atilla Karaoğlan, yarın oynanacak Samsunspor-Trabzonspor Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesine atandı. Samsunspor, yazılı bir açıklama yaparak hakem atamasına tepki gösterdi. Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan duyuruda duyuruda şu ifadelere yer verildi:

“Daha iki hafta önce Çaykur Rizespor ile oynadığımız karşılaşmada, Teknik Direktörümüz Thorsten Fink’e tartışmalı bir kararla gösterdiği kırmızı kart sonrası 3 maç ceza almasına neden olan hakem Atilla Karaoğlan’ın, Trabzonspor ile oynayacağımız Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasına yeniden atanmasını kabul edilemez buluyoruz. Teknik Direktörümüzün cezası henüz devam ederken, bu karara sebep olan hakemin sahada görev alacak olması futbolun adalet duygusuyla örtüşmemektedir. Geniş bir hakem havuzu bulunmasına rağmen, böylesine kritik bir karşılaşma öncesinde aynı ismin tekrar maçımızda görevlendirilmesini doğru bulmadığımızı kamuoyunun bilgisine sunarız. Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu’nun, hatalı olduğunu düşündüğümüz bu kararı yeniden gözden geçirmesini bekliyoruz. Kulübümüz, Türk futbolunda daima adalet ve eşitlik ilkesine sahip çıkmakta olup, futbolumuzu yönetenlerin de bu hassasiyetimizi anlamalarını beklemekteyiz.”

Atilla Karaoğlan’ın 9 Nisan’da yönettiği karşılaşmayı Samsunspor, Rizespor karşısında 4-1 kaybetmişti.

Bizi sosyal medyadan takip edin