Reklam
Reklam

Yenice’de Taşkınlara Karşı Önlem

Yusuf Korkmaz tarafından
05 Ekim, 2023 12:52 tarihinde yayınlandı
0

Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, ilçede olası taşkınlara karşı önlem alma çalışmalarının aralıksız devam ettiğini söyledi.

Başkan Çaylı yaptığı açıklamada; “İlçemizin farklı noktalarında çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Atatürk Mahallesinde selin bir etkisini daha gideriyoruz.Gerçekleşen çalışmalarda öncelikli olarak olası su taşkınlarına karşı önlem alıyor, dere kenarlarında yaşanabilecek olası bir olumsuzluğu engellemek amacıyla dere yataklarında çalışmalar başlattık. Atatürk Mahallesi Nişantaşı mevkiinde bulunan derenin düzenli akışını sağlamak, bölgedeki yerleşim alanlarına tehdit oluşturmaması için ıslah çalışmaları gerçekleştiriyor, dere yatağında set çalışması yapıyoruz” dedi.

ALT YAPI ÇALIŞMALARINA ÖNEM VERYORUZ

İlçedeki alt yapı çalışmalarına da büyük önem verdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Zeki Çaylı, “İlçemizde yoğun yağışlarda sorun yaşanabilecek bölgelerde ve altyapı çalışmalarında revizyonlar yaparak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İsmetpaşa Mahallesi’nde yağmur sularının tahliyesi için yağmur suyu gider çalışması gerçekleştiriyoruz.

Ayrıca, İsmetpaşa Mahallesi ana yolunda sel sonrası yaşanabilecek olası heyelanlara karşı çökme riskinin önüne geçmek için yol kenarlarına taş duvar çalışması yaptık” dedi.

BİZİM SEVDAMIZ HİZMETTİR

Yenice”ye yılmadan yorulmadan hizmet ettiklerini belirten Başkan Çaylı; “Bizim sevdamız ilçemize hizmettir. Hizmet aşkıyla ilçemize ve hemşehrilerimize yürekten bağlıyız. Bu bağlılıkla gece gündüz demeden, yılmadan, yorulmadan ekibimizle çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz” dedi. (Yusuf Korkmaz)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin

Rektör Özölçer Dünya Şampiyonu Basancı’yı kabul etti

rektor ozolcer dunya sampiyonu basanciyi kabul etti tLIZQiZc
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Haziran, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN) Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, FISU Dünya Üniversiteler Combat Sporları Şampiyonası’nda dünya şampiyonu olarak Türkiye’ye büyük bir gurur yaşatan millî sporcu ve BEUN Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Sude Nur Basancı’yı kabul etti.

8-13 Haziran 2026 tarihleri arasında dünyanın farklı ülkelerinden başarılı sporcuların mücadele ettiği organizasyonda Muaythai branşında ringe çıkan millî sporcu Sude Nur Basancı, şampiyonluk yolunda güçlü rakiplerini yenerek altın madalyanın sahibi oldu.

Uluslararası arenada elde ettiği tarihi başarının ardından Rektörlük makamında gerçekleştirilen ziyarette, Rektör Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, dünya şampiyonu Sude Nur Basancı ile başarı yolculuğu ve şampiyona süreci hakkında bilgi aldı. Rektör Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, göstermiş olduğu üstün performans ve kazandığı dünya şampiyonluğu dolayısıyla Basancı’yı tebrik ederek teşekkür belgesi ile Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesinin kuruluş yılı olan 1924’ü ve kuruluş adı Maden Mühendislik Mektebini simgeleyen özel plaketi de başarılı sporcuya hediye etti.

Rektör Özölçer’den Dünya Şampiyonuna tebrik ve plaket

Rektör Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, ziyaret kapsamında yaptığı konuşmada şu ifadeleri dile getirdi:

“Üniversitemizin ve ülkemizin adını uluslararası alanda gururla duyuran sevgili öğrencimiz Sude Nur Basancı’yı yürekten kutluyorum. Dünya şampiyonluğu gibi son derece önemli bir başarıya ulaşmak büyük emek, disiplin ve kararlılık gerektirir. Sude Nur’un daha önce de elde ettiği dünya, Avrupa ve Türkiye şampiyonluklarındaki dereceler; azmin, inancın ve sistemli çalışmanın da en güzel örneklerinden biridir.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi olarak öğrencilerimizin akademik başarılarının yanında sportif, kültürel ve sosyal alanlarda da en iyi şekilde yetişmelerini önemsiyoruz. Sude Nur Basancı, kazandığı altın madalya ile hem ülkemize hem de üniversitemize yeniden büyük bir sevinç yaşatmıştır. Sevgili öğrencimizi, değerli antrenörlerini, Spor Bilimleri Fakültemizin kıymetli akademisyenlerini ve bu başarıda emeği bulunan herkesi gönülden tebrik ediyor; değerli öğrencimize spor kariyerinde ve yükseköğrenim hayatında başarılarının artarak devam etmesini diliyorum.”

Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin