Reklam
Reklam
Yusuf Korkmaz Avatarı
Yusuf Korkmaz tarafından
05 Ekim, 2023 12:52 tarihinde yayınlandı
0

Yenice’de Taşkınlara Karşı Önlem

Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, ilçede olası taşkınlara karşı önlem alma çalışmalarının aralıksız devam ettiğini söyledi.

Başkan Çaylı yaptığı açıklamada; “İlçemizin farklı noktalarında çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Atatürk Mahallesinde selin bir etkisini daha gideriyoruz.Gerçekleşen çalışmalarda öncelikli olarak olası su taşkınlarına karşı önlem alıyor, dere kenarlarında yaşanabilecek olası bir olumsuzluğu engellemek amacıyla dere yataklarında çalışmalar başlattık. Atatürk Mahallesi Nişantaşı mevkiinde bulunan derenin düzenli akışını sağlamak, bölgedeki yerleşim alanlarına tehdit oluşturmaması için ıslah çalışmaları gerçekleştiriyor, dere yatağında set çalışması yapıyoruz” dedi.

ALT YAPI ÇALIŞMALARINA ÖNEM VERYORUZ

İlçedeki alt yapı çalışmalarına da büyük önem verdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Zeki Çaylı, “İlçemizde yoğun yağışlarda sorun yaşanabilecek bölgelerde ve altyapı çalışmalarında revizyonlar yaparak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İsmetpaşa Mahallesi’nde yağmur sularının tahliyesi için yağmur suyu gider çalışması gerçekleştiriyoruz.

Ayrıca, İsmetpaşa Mahallesi ana yolunda sel sonrası yaşanabilecek olası heyelanlara karşı çökme riskinin önüne geçmek için yol kenarlarına taş duvar çalışması yaptık” dedi.

BİZİM SEVDAMIZ HİZMETTİR

Yenice”ye yılmadan yorulmadan hizmet ettiklerini belirten Başkan Çaylı; “Bizim sevdamız ilçemize hizmettir. Hizmet aşkıyla ilçemize ve hemşehrilerimize yürekten bağlıyız. Bu bağlılıkla gece gündüz demeden, yılmadan, yorulmadan ekibimizle çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz” dedi. (Yusuf Korkmaz)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda zehir tacirlerine gozalti 831 gram metamfetamin ele gecirildi qJu1bzCr
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Haziran, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Samsun’da zehir tacirlerine gözaltı: 831 gram metamfetamin ele geçirildi

Samsun’un Atakum ilçesinde narkotik ekiplerince düzenlenen operasyonda 831 gram metamfetamin ile çok sayıda suç unsuru ele geçirilirken, 2 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yaptığı değerlendirilen şahıslara yönelik Atakum ilçesinde operasyon gerçekleştirdi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan F.M.O. (30) ve E.K.Y. (21) isimli şahısların araçlarında ve ikametlerinde yapılan aramalarda 831 gram metamfetamin, 75 adet sentetik ecza, 1 hassas terazi ve 1 pompalı tüfek ele geçirildi. Şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin