Reklam
Reklam
67a07961dc89e
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
03 Şubat, 2025 11:08 tarihinde yayınlandı
0

Yenice’de Su Hatları Yenileniyor

Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, İlçenin en önemli altyapı sorunlarından biri olan su hatlarını yenileme çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Uzun yıllardır kullanılan eski ve sağlıksız boruların, sık sık patlaklara ve su kesintilerine neden olduğunu ve bu nedenle de vatandaşların mağduriyet yaşadığını ifade eden Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, “Bu sorunu kökten çözmek adına modern ve dayanıklı borularla altyapımızı yeniliyoruz. Çalışmalarımız sırasında yaşanan geçici su kesintileri ve diğer olumsuzluklar için anlayışınıza sığınıyor, sabrınız için teşekkür ediyoruz. Sizlere daha sağlıklı, kesintisiz ve kaliteli içme suyu sunmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Daha yaşanabilir bir ilçe için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta ataturk koprusu taskin riskine karsi yaya trafigine kapatildi tFJy8gjK
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Mayıs, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
0 0

Tokat’ta Atatürk Köprüsü, taşkın riskine karşı yaya trafiğine kapatıldı

Tokat’ta debisi yükselen Yeşilırmak üzerindeki Atatürk köprüsü yaya trafiğine kapatıldı.

Tokat il genelinde etkili olan yağışların ardından debisi yükselen Yeşilırmak’ta taşkın riskine karşı ekiplerin çalışmaları gece boyunca sürdü. Irmağın taşıdığı malzeme gün boyu iş makineleriyle temizlendi. Köprü çevresinde toplanan vatandaşlar güvenlik güçleri tarafından bölgeden uzaklaştırıldı. Ekipler, muhtemel tehlikeye karşı köprü girişlerine emniyet şeridi çekerek vatandaşların yaklaşmasına izin vermedi. Dron ile görüntülenen bölgede Yeşilırmak’taki yüksek debi ve köprü çevresindeki yoğun önlem dikkat çekti.

Bizi sosyal medyadan takip edin