Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
05 Kasım, 2021 11:37 tarihinde yayınlandı
0

Yenice’de Servis araçları nasıl hareket etmeli eğitimi verildi

Karabük İl Jandarma Komutanlığı  Trafik Ks A.liği ile  Kadın ve Çocuk Ks A.liği tarafından “Çocuk ve Gençlerin Korunmasına Yönelik Okul Çevreleri ile Servis Araçları Denetim Uygulaması ” kapsamında 53 öğrenciye okul ve çevresinde nasıl hareket etmeleri konusunda uygulamalı eğitim verildi.

Yenice Kaymakamlığından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada;

“Yenice İlçe J.K.lığı sorumluluk bölgesinde bulunan Yortan ilk ve orta okulunda, Karabük İl J.K.lığı Trafik Ks.A.liği ve Kadın ve Çocuk Ks.A.liği tarafından “Çocuk ve Gençlerin Korunmasına Yönelik Okul Çevreleri ile Servis Araçları Denetim Uygulaması ” kapsamında (53) öğrenciye okul ve çevresinde nasıl hareket etmeleri (metruk binalar, yabancı kişiler, yabancı araçlar, ailelerinin telefon numaraları, jandarmanın telefon numarası , vücutlarına dokunulması durumunda “yapılması gerekenler hakkında bilgi verildi” denildi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
tunelde feci kaza motosiklet surucusu hayatini kaybetti RLwx6jlq
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Haziran, 2026 08:30 tarihinde yayınlandı
0 0

Tünelde feci kaza: Motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti

Artvin’de tünelde otomobil ile motosikletin çarpıştığı kazada 26 yaşındaki Asım Özdemir yaşamını yitirdi, 2 kişi yaralandı.

Artvin’in Borçka ile Murgul ilçelerini birbirine bağlayan kara yolundaki tünelde meydana gelen kazada, otomobil ile motosiklet çarpıştı. Dün gece saatlerinde yaşanan kazada, R. Kumaş idaresinde ki 08 ABK 961 plakalı otomobil ile Asım Özdemir (26) idaresindeki motosiklet çarpıştı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde motosiklet sürücüsü Asım Özdemir’in olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Kazada otomobilde bulunan R. Kumaş (73) E. Kumaş (71) ise yaralandı. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Asım Özdemir’in cenazesi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için morga götürüldü.

Jandarma ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin