Yenice'de selin boyutu, sular çekilince ortaya çıktı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
28 Haziran, 2022 10:42 tarihinde yayınlandı
0
0

Yenice’de selin boyutu, sular çekilince ortaya çıktı

Yenice ilçesinde etkili olan sel, gece boyu süren çalışmalar ve yağışın durması neticesinde duruldu. Çekilen sular sonrasında selin boyutu dron ile havadan da görüntülendi.
Yoğun sağanaktan dolayı dün ilçe merkezinde olumsuzluklar yaşanan Yenice’de sular duruldu. Gece boyu süren çalışmalar neticesinde yollarda durum normale döndü. Yalnızca yıkılma tehlikesi bulunan İncedere Köprüsü’nden geçişe hala izin verilmezken bu bölgedeki çalışmalar sürüyor. Geceden bu yana etkisini kaybeden sağanağın gün içinde tekrar kendini göstermesi bekleniyor. Suların çekilmesi sonrasındaki durum dron ile havadan da görüntülendi. Öte yandan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Derya Yanık’ın da bugün Yenice’ye gelmesi bekleniyor.

“Meteorolojinin de tekrardan kırmızı alarm uyarısı var. İnşallah bir daha yaşamayız”
Dere taşması neticesinde sular altında kalan ilçede berber dükkanı işleten Tevfik Mısırlı, “Şuanda ekipler tüm hızıyla çalışıyor. Herkesten Allahtan razı osun. Meteorolojinin de tekrardan kırmızı alarm uyarısı var. İnşallah bir daha yaşamayız. Şuanda alt tarafta kalan esnaf abiler ve kardeşlerimizin dükkanı var sular altında kalan birde marketlerin depolarında sıkıntılar var. Benim dükkanımda bir şey yok çok şükür ama bu toplumsal bir olay olduğu için Allah herkesin yardımcısı olsun” dedi. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
bolu daginda sis ve saganak etkili oluyor WXg7HNiK
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Nisan, 2026 16:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu Dağı’nda sis ve sağanak etkili oluyor

Türkiye’nin önemli geçiş noktalarından biri olan D-100 kara yolunun Bolu Dağı geçişinde sis ve sağanak etkili oluyor. Sis sebebiyle görüş mesafesi 30 metreye kadar düştü.

Ankara ile İstanbul arasındaki en önemli ulaşım ağlarından biri olan D-100 kara yolunun Bolu Dağı kesiminde sis ve sağanak sürücülere zor anlar yaşatıyor. Bölgede etkisini gösteren sağanak yağışla birlikte, yüksek kesimlerde yoğun sis hakim oldu. Sis nedeniyle görüş mesafesinin yer yer 30 metreye kadar düşmesiyle sürücüler trafikte yavaş ve dikkatli ilerlemek zorunda kaldı.

Güzergahta görev yapan polis ve Karayolları ekipleri, sürücüleri aşırı hız yapmamaları, takip mesafelerini korumaları ve sis farlarını yakmaları konusunda uyarıyor. Bölgedeki sağanak ve sisin gün boyu aralıklarla etkisini sürdürmesi bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin