blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Şubat, 2024 09:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Yenice’de oto hırsızı yakalandı

Karabük’ün Yenice ilçesinde oto hırsızlığı zanlısı, yapılan çalışmayla kısa sürede yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, oto hırsızlığı ihbarı alan Yenice Emniyet Amirliği ekipleri, çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda, aracın sistemsel veri girişleri yapılarak PTS’ler tarafından takibinin yapılması sağlanırken, aracın Karabük il merkeziden Yenice ilçesine oradan Zonguldak istikametine geçiş yaptığı tespit edildi. Ekipler, Kabalaklı mevkisinde çalıntı aracı yakaladı. Yapılan saha çalışmalarında aracı müştekiye ait iş yerinden anahtarını çalarak oto hırsızlığı olayını gerçekleştirdiği belirtilen şahsın F.E. olduğu tespit edildi. Zanlının toplam 60 suç kaydı olduğu belirlenirken, zanlının çalınan araç ile bir akaryakıt istasyonundan yakıt alarak ücretini ödemeden kaçtığı da tespit edildi. Diğer şüpheliler E.Ç., F.Y. ve E.K.’nın Zonguldak’ta çalıntı araca bindikleri tespit edilirken, ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. F.E işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Karabük T Tipi Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumuna teslim edildi.
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Ekim, 2025 20:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

İş yerindeki kasayı kesip hırsızlık yapan hırsızlar jandarmadan kaçamadı

Çorum’un Sungurlu ilçesinde girdikleri iş yerinde kasayı keserek içerisindeki paraları çalan 3 kişi, jandarma grupları tarafından Adana’da yakalandı.
Olay, 23 Eylül’de Sungurlu Organize Sanayi Bölgesi’ndeki bir iş yerinde meydana geldi. Gece saatlerinde iş yerine giren maskeli 4 şahıs, hırsızlık yaparak kayıplara karıştı. İhbar üzerine harekete geçen Çorum Vilayet Jandarma Komutanlığı Cürüm Araştırma Timi’nin (JASAT) dedektifleri, olayı aydınlatmak için geniş çaplı bir soruşturma başlattı. İş yeri ve etrafındaki yüzlerce saatlik kamera kaydını titizlikle inceleyen takımlar, şüphelilerin kaçış güzergahını belirledi. Yapılan araştırmada, zanlıların farklı vilayetlerde de emsal hırsızlık olaylarına karıştığı tespit edildi. Yürütülen koordineli çalışma sonucunda şüphelilerin Adana’da olduğu tespit edildi.
Adana’da düzenlenen operasyonla, olaya karışan 2 kuşkulu, cürümde kullandıkları araç ve cürüm eşyalarıyla birlikte yakalandı. Gözaltına alınan 2 kuşkulu, "nitelikli yağma" ve "hırsızlık" cürümlerinden çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. Jandarma gruplarının olaya karışan öteki 2 şüpheliyi yakalamak için çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin