Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
04 Haziran, 2014 15:25 tarihinde yayınlandı
0

Yenice’de Muhtarlara Eğitim Verildi

Yenice İlçesinde  30 Mart 2014 Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonucu seçilen ve görevine devam eden köy ve mahalle muhtarlarına eğitim verildi.

Kaymakamlık Toplantı Salonunda gerçekleştirilen eğitim ilk olarak Karabük Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür vekili olarak görev yapan Psikolog  Evgin Miçooğulları’ nın açılış konuşmasıyla başladı. Daha sonra, Nüfus  Müdür Ferhat Turan, Başkomiser Nuri Turan, ilçe Milli Eğitim Müdürü Dursun Şen  ve İlçe Müftüsü Ramazan Ökten tarafından kurumların muhtarlıklarla olan iş ve işlemleri ile muhtarların sorumlulukları hakkında sunumlar yapılarak bilgi alışverişinde bulunuldu.

İlçedeki mahalle muhtarlarına ve köy muhtarlarına; görev ve yetkileri, kadının insan hakları ve kadına yönelik şiddet ve bununla mücadele bilgisi, erken yaşta evlilik ve sonuçları, kız çocuklarının eğitimleri, mevsimlik işçi olarak çalıştırılan çocukların eğitim sistemine dahil edilmesi, kırsal alanda meydana gelen ölümlerin zamanında nüfus idarelerine bildirilmesi, Emniyet ve asayişle ilgili görev ve sorumlulukları, İslam dininin kız çocuklara ve kızların eğitimine bakışı ve mahalle muhtarlarının kolluk kuvvetleri ile ilişkileri konularında eğitim verilirken, muhtarlar tarafından sorulan sorular da cevaplandırıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda kural ihlali yapan bin 664 surucuye ceza twa6Esj8
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Mayıs, 2026 20:15 tarihinde yayınlandı
0 0

Bolu’da kural ihlali yapan bin 664 sürücüye ceza

Bolu’da kural ihlali yapan bin 664 araç ve sürücüsüne idari para cezası uygulandı.

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde trafik güvenliğini sağlamak ve kazaları en aza indirmek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Bu çerçevede trafik ekipleri, 18-24 Mayıs tarihlerinde kent genelinde belirlenen noktalarda bin 381 uygulama gerçekleştirdi. Denetimlerde 29 bin 156 araç ve sürücüsü kontrol edildi, kural ihlali yaptığı tespit edilen bin 664 araç ve sürücüsüne idari para cezası uygulandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin