Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
23 Mart, 2022 15:17 tarihinde yayınlandı
0

Yenice’de Kitap Kampanyası Devam Ediyor

28 Şubat 2022  tarihinde Yenice’de başlatılan “Yenice bağışlıyor, çocuklarımız okuyor” kitap bağış kampanyası 2 Nisan 2022 tarihinde sona erecek

Yenice Kaymakamlığı ve Yenice İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle “Yenice Bağışlıyor, Çocuklarımız Okuyor” kitap bağış kampanyası ve okuma alışkanlığı kazandırma projesi ile başlatılan kitap kampanyası devam ediyor.
Kampanya ile ilgili bilgilendirme yapan Yenice İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çorbacı, “İlçemiz okullarındaki kütüphaneleri zenginleştirerek okullarımızda eğitim gören çocuklarımıza kitap okuma alışkanlığı kazandırıp; onların araştıran, analitik düşünen ve bilgi üreten bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve bu doğrultuda hayata hazırlamak amacıyla ilçe kaymakamımızın himayesinde müdürlüğümüz tarafından “Yenice Bağışlıyor, Çocuklarımız Okuyor” adlı kitap bağış kampanyası ve okuma alışkanlığı kazandırma projesi başlatılmıştır.28 Şubat’ta başlayıp 4 Nisan’da sona erecek olan kampanyamıza; vatandaşlarımız, velilerimiz, özel ve resmi kurumlarımız, yurt içinde ve dışında bulunan hemşerilerimiz, sivil toplum kuruluşlarını, iş insanlarımızı, hayırsever vatandaşlarımızı ve her şeyden önemlisi kitap dostlarımız büyük ilgi göstermişlerdir. 23/03/2022 tarihi itibariyle 2 bin 250’ye yakın kitap okullarımıza ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze teslim edilmiştir. Kitap bağışı için açılan (IBAN: TR36 0001 0005 3308 9365 0950 20) hesaba 21 bin 600 TL para yatırılmıştır. İlçemiz okullarında yaklaşık 11.500 kitap bulunmakta olup kampanya sonunda okullarımızdaki kitap sayısının %50 arttırılması hedeflenmiştir. Kitap dostlarımızı; kitap bağışı yağmaya veya açılan hesaba bağış yapmaya davet ediyoruz. Unutmayalım; Gençlerini kitapla beslemeyen milletlerin sonu acıdır.” ifadelerine yer verdi.
28 Şubat’ta başlayan kitap kampanyası 4 Nisan 2022’de sona erecek. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
siddetli firtina evin catisini ucurdu 6 arac hasar gordu o anlar kamerada ulZQ9frW
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Mayıs, 2026 12:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Şiddetli fırtına evin çatısını uçurdu, 6 araç hasar gördü… O anlar kamerada

Bartın’da akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış ve fırtına nedeniyle bir evin çatısı uçtu. Uçan parçalar, park halindeki araçlara zarar verdi.

Bartın’da akşam saat 23.12 sıralarında şiddetli yağış ile birlikte etkili olan fırtına, Cumhuriyet Mahallesi’ndeki 5 katlı Şevki Birinciliği Apartmanı’nın çatısını uçurdu. Çatıdan düşen parçalar, bina önünde park halinde bulunan 6 araçta hasara neden oldu. Olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Olayda can kaybı yada yaralanan olmazken, ekipler hasar tespiti için çalışma başlattı.

Çevredeki bir apartmanın güvenlik kamerasına da yansıyan olayda, çatısı uçan apartman ve çevredeki binalarda oturanlar ise olay anında büyük bir gürültü sesiyle kendilerini dışarı attıklarını ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin