Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
21 Haziran, 2023 12:59 tarihinde yayınlandı
0

Yenice’de Kamu Malına Zarar Verilmeye Devam Ediliyor

Yenice Karakırıklar mahallesinde, mahalle sakinlerinin bayram yeri, toplantı, piknik alanı, sohbet edebilmeleri ve çocukların güzel bir vakit geçirebilmeleri  için Belediye tarafından düzenleme çalışmalarına başlanan alanda bulunan binanın kapılarının kırılarak zarar verilmesine Belediye başkanı Zeki Çaylı tepki göstererek, bunları yapanları Allah’a havale etti.

Sosyal medya hesabı üzerinden yaşanan üzücü olayla ilgili açıklama yapan Başkan Çaylı;  “Karakırıklar Mahallesinde atıl durumda olan binada ve çevresinde geçtiğimiz aylarda başlatmış olduğumuz düzenleme çalışmalarımız devam ederken, mahalle sakinlerinin bayram yeri, toplantı, piknik alanı, hanımlarımızın sohbet edebilecekleri ve çocuklarıyla güzel vakit geçirecekleri alanda maalesef bu sabah üzücü görüntü ile karşılaştık.

Bayramda halkımızın hizmetine sunmak için yoğun çalışma yürüttüğümüz bu alanda bulunan binanın daha bitmeden kapılarının kırılarak zarar verilmesi bizleri derinden üzmüştür. Artık diyecek bir şey bulamıyoruz. Daha bitmeden yapılan hizmete zarar veren kimliği belirsiz kişi veya kişileri kınıyor, Allah’a havale ediyoruz.

Belediye olarak bizlerin en büyük görevi, ilçede yaşayan her bir hemşehrimizin ihtiyaç duyduğu hizmeti vermek, vatandaşlarımızın rahatı ve mutluluğuna katkı sunmaktır. Belediye olarak mahallelerimize güzel parklar yapıp mahalle halkına hizmet etmeye ve o bölgenin güzelleşmesine katkı sağlamaya çalışıyoruz. İlçemize kazandırdığımız parklarımızın kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından zarar verilmesi, bizleri ziyadesiyle üzmektedir. Zira söz konusu alan, eserler birer kamu malıdır ve tüm Yenicelilere aittir. Yenice hepimizin. Hepimizin ortak malı olan parklara yapılanlar sadece bizlerin çalışması ve emeğine değil, tüm hemşehrilerimizin hakkına da yapılmış bir saldırıdır.

Bizim çalışma gücümüzü kırmak isteyenlere buradan sesleniyoruz. Bizim gücümüzü asla kıramayacaksınız.  Bizim Yenice’ye ve halkımıza olan hizmet sevdamızı asla engelleyemeyeceksiniz. Zeki Çaylı ve ekibi , halkından aldığı destek ile Yenice’yi daha yaşanabilir bir şehir yapmak için çıktığı bu yolda azimle çalışmaya, her şeye rağmen halkına hizmete etmeye devam edecektir” dedi.  (Haber Merkezi)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorumlar

  1. Muhammet Ali Yiğit

    Eğitimle olmuyorsa, caydırıcı cezalar olmalı

Yeni yorumlara kapalı.

samsunda kurban bayraminin ilk gun bilancosu 472 yarali CrC9YC4B
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Mayıs, 2026 16:15 tarihinde yayınlandı
0 0

Samsun’da Kurban Bayramı’nın ilk gün bilançosu: 472 yaralı

Samsun’da Kurban Bayramı’nın ilk gününde kurban kesimi sırasında yaşanan kazalarda 472 kişi hastanelerin acil servislerine başvurdu.

Samsun İl Sağlık Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre, bu yıl da yüzlerce kişi kurban kesimi sırasında yaralanarak acil servislere başvurdu. Bayram namazının ardından kurban kesim alanlarında yoğunluk oluşurken, kurban kesmek isteyen bazı vatandaşlar dikkatsizlik ve tecrübesizlik sonucu kendilerini yaraladı. El, kol ve bacak bölgelerinden yaralanan vatandaşlardan bazıları kendi imkanlarıyla hastanelere giderken, bazıları ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

Özellikle Samsun Şehir Hastanesi Acil Servisi’nde bayramın ilk saatlerinden itibaren yoğunluk yaşandı. Kent genelinde hastanelerin acil servislerine başvuran 472 kişinin büyük bölümünün kurban kesimi sırasında bıçak ve kesici aletlerle yaralandığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorumlar

  1. Muhammet Ali Yiğit

    Eğitimle olmuyorsa, caydırıcı cezalar olmalı

Yeni yorumlara kapalı.