Yenice’de geleneksel çocuk oyunları şenliği tamamlandı  - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
18 Nisan, 2019 14:26 tarihinde yayınlandı
0
0

Yenice’de geleneksel çocuk oyunları şenliği tamamlandı 

Yenice Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde organize edilen Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği düzenlenen final müsabakaları tamamlandı.
Final Müsabakalarına İlçe Kaymakamı Muhammed Evlice, İlçe Jandarma Komutanı Deniz Dönmez, İlçe Emniyet Amiri Cumaali Öztekin , daire amirleri , veliler ve öğrenciler katıldı.Düzenlenen organizasyonda 4-9 yaş aralığında 400’ü aşkın minik sporcu, göstermiş olduğu mücadelelerle ayakta alkışlandı. Öğrenciler yarışmalarda “ Yağ Satarım, Tombik, Mendil Kapmaca ve Kaleli Yakan Top “ gibi oyunlarda mücadele ettiler.
Oyunlar sonrasında dereceye giren öğrencilere ödülleri İlçe Kaymakamı Muhammed Evlice ve ilçe protokolü tarafından verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
bolu belediyesi didik didik araniyor 3 kisi hakkinda daha gozalti karari verildi ugRbQOW5
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Nisan, 2026 12:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu Belediyesi didik didik aranıyor: 3 kişi hakkında daha gözaltı kararı verildi

Bolu Belediyesi’ne yönelik yürütülen ‘icbar suretiyle irtikap’ soruşturması kapsamında sabah saatlerinde belediye binasına gelen çok sayıda jandarma ekibi arama yapıyor. Soruşturma kapsamında 3 kişi hakkında gözaltı kararı verildiği öğrenildi.

Geçtiğimiz ay yürütülen ’icbar suretiyle irtikap’ soruşturması kapsamında Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Can tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte jandarma ekipleri tarafından belediye binasına geniş çaplı arama başlatıldı. Jandarma, belediyenin bilgi işlem sorumlusu eşliğinde yaptığı aramalarda kurumdaki tüm bilgisayarları ve dijital materyalleri inceleme altına aldı.

Öte yandan soruşturma kapsamında 3 kişi hakkında daha gözaltı kararı verildiği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin