blank
Aylin Sarıoğlu tarafından
06 Eylül, 2024 11:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Yenice’de Doğalgaz Kullanımı Başladı

Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, ilçede doğalgaz kullanımına başlanıldığını müjdeledi. İsmetpaşa ve Menderes Mahallelerinde doğalgazın artık aktif olarak kullanıldığını duyuran Başkan Karakaş, sürecin hızla devam edeceğini belirtti. Başkan Karakaş yaptığı açıklamada, "İsmetpaşa ve Menderes Mahallelerimiz bugünden itibaren doğalgaza kavuştu ve kullanıma başladı. Mahallelerimize hayırlı olsun. Verdiğimiz sözleri yerine getirerek, doğalgazı tüm ilçemize en hızlı şekilde ulaştıracağız," dedi. Doğalgazın yaygınlaşmasıyla birlikte ilçede çevre dostu ve ekonomik bir yakıtın kullanımına olanak sağlanırken, vatandaşların yaşam kalitesinin artması da hedefleniyor. Başkan Karakaş, çalışmaların diğer mahallelerde de hızla devam edeceğini belirtti. Yenice halkı, doğalgaz hizmetinin gelmesiyle birlikte hem ekonomik avantajlardan faydalanacak hem de temiz enerjiye erişim sağlayacak.
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Kasım, 2025 04:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Köy muhtarı kazara meslektaşını vurdu

Kastamonu’nun Daday ilçesinde kendisine saldıran köpeği korkutmak için tabancayla ateş eden köy muhtarı, kazara yanında bulunan meslektaşını vurdu.
Olay, Kastamonu’nun Daday ilçesi Çavuşlu köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, köy muhtarı H.Ç. (49), kendisine saldıran köpeği korkutmak için tabancasıyla yere ateş etti. H.Ç.’nin tabancasından çıkan kurşun, yanında bulunan bulanan Karabük’ün Eflani ilçesi Osmanlar köyü muhtarı Mehmet Ulukaya’ya (46) isabet etti. 112 Acil Davet Merkezine yapılan ihbar üzerine olay yerine gelen sıhhat takımları tarafından birinci müdahalesi yapılan Mehmet Ulukaya Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan Ulukaya’nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
Jandarma takımları olayla ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin