Reklam
Reklam
6731bc8987fad
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
11 Kasım, 2024 11:13 tarihinde yayınlandı
0

Yenice’de Doğalgaz Çalışmaları Hızla İlerliyor

Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, ilçede yürütülen doğalgaz çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini belirtti. Karakaş, çalışmaların planlandığı şekilde sürdüğünü ve ilçe genelinde doğalgaz altyapısının tamamlanmasıyla Yenice Halkı’nın doğalgaz konforuna kavuşacağını müjdeledi.

Başkan Karakaş, yaptığı açıklamada, “Doğalgaz çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Şu an her şey planlandığı gibi ilerliyor. İnşallah bu çalışmaların sonunda ilçemizin tamamı doğalgaz konforuna kavuşmuş olacak” ifadelerini kullandı.

Başkan Karakaş, ilçede doğalgazın yaygınlaştırılması için ellerinden gelen tüm çabayı gösterdiklerini vurgulayarak, sürecin aksamadan tamamlanması için titizlikle çalışıldığını belirtti. Başkan Karakaş, doğalgaz projesinin tamamlanmasının ardından Yenice’nin enerji altyapısında önemli bir adım atmış olacağını ifade ederek, “Vatandaşlarımızın daha modern bir yaşam standardına kavuşması için elimizden geleni yapıyoruz. Yenice Halkı’nın desteği ve iş birliğiyle bu süreci en kısa sürede tamamlayacağız” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda fuhus sebekesine darbe kari koca gozaltina alindi I8IGldyi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Mayıs, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Samsun’da fuhuş şebekesine darbe: Karı-koca gözaltına alındı

Samsun’da fuhuş şebekesine yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan karı-kocadan erkek şüpheli tutuklanırken, hamile olduğu öğrenilen kadın adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, insan ticareti ve fuhuş suçlarına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, T.A. ile Özbekistan uyruklu eşi N.E.’nin Özbekistan’dan kadınları Türkiye’ye getirerek Samsun’da fuhuş yaptırdığı tespit edildi. Yapılan çalışmada 6 Özbekistan uyruklu mağdur kadın belirlendi.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığı ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonla gözaltına alınan karı-koca emniyetteki işlemlerinin ardından bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne çıkarılan şüphelilerden T.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Hamile olduğu öğrenilen Özbekistan uyruklu N.E. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin