Reklam
Reklam
673f112a36a6c
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
21 Kasım, 2024 13:53 tarihinde yayınlandı
0

Yenice’de Doğalgaz Çalışmaları Devam Ediyor

Yenice Merkeze bağlı İsmetpaşa Mahallesi’nde doğalgaz altyapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, çalışmaları yerinde inceleyerek yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı. Sahada çalışan ekiplere kolaylıklar dileyen Başkan Karakaş, doğalgazın ilçeye kazandırılmasının önemine dikkat çekerek şunları söyledi:

“İlçemizde yapılan her güzel şey, vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak için. Doğalgaz, hem çevre dostu hem de ekonomik bir enerji kaynağı. Yenice Halkı için bu hizmeti sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çalışmalar tamamlandığında İsmetpaşa Mahallesi ve diğer bölgelerdeki vatandaşlarımız, bu modern enerji kaynağından faydalanacak. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” Vatandaşlar ise doğalgazın ilçeye kazandırılmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek, çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
TASARIM3 1
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Mayıs, 2026 13:15 tarihinde yayınlandı
0

Kemikli Rampaları’nda tek yönlü bayram yoğunluğu sürüyor

İstanbul’u Karadeniz’e bağlayan ve 21 ilin geçiş güzergahında yer alan Karabük’teki Kemikli Rampaları’nda, Kurban Bayramı tatili dolayısıyla yaşanan trafik yoğunluğu tek yönlü olarak devam ediyor.
Cuma günü mesai bitiminin ardından başlayan 9 günlük bayram tatili dolayısıyla tatilcilerin memleketlerine yolculukları sürüyor.
Batı illerinden Karadeniz Bölgesi’ne ulaşımda önemli geçiş noktalarından biri olan Kemikli Rampaları’nda araç yoğunluğu yaşanıyor.
1325 rakıma sahip bölgede trafik, tek yönlü olarak akıcı ve yoğun şekilde devam ediyor.
İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilerleyen saatlerde araç yoğunluğunun daha da artması ihtimaline karşı denetimlerini sürdürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin