Yenice'de Dereler Islah Edilecek - Karabük Haber Postası
678e0214d246c
Mustafa Akgün Avatarı
Mustafa Akgün tarafından
20 Ocak, 2025 10:58 tarihinde yayınlandı
0
0

Yenice’de Dereler Islah Edilecek

Yenice İlçesi, 2025 yılı yatırım programı çerçevesinde önemli bir adım atıyor. İlçede taşkın riski taşıyan ve zaman zaman heyelana neden olan küçük derelerin ıslah edilmesi için gerekli yatırımlar onaylandı.

Bu yatırımlar sayesinde, bölgedeki su taşkınlarının ve heyelanların önüne geçilerek, hem can güvenliği hem de mal güvenliği sağlanacak.

Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, yaptığı açıklamada, “İlçemizin geleceği ve sizlerin huzuru için önemli bir adımı daha sizlerle paylaşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bildiğiniz üzere, ilçemizde zaman zaman taşkınlara ve heyelana sebep olan küçük derelerimiz, günlük yaşamımızı olumsuz etkileyebiliyordu. Bu sorunun çözümü için yoğun bir çaba sarf ettik ve nihayet güzel bir haberle karşınızdayız” dedi.

Başkan Karakaş, 2025 yılı yatırım programı kapsamında derelerin ıslah edilmesi ve taşkın riskinin ortadan kaldırılması amacıyla gerekli yatırımların onaylandığını belirtti. Karakaş, “Bu projeyle hem can hem de mal güvenliğimizi koruyacak, ilçemizde daha güvenli ve huzurlu bir yaşamın temellerini atacağız.” dedi.

Bu önemli yatırımın hayata geçirilmesinde emeği geçen Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Karabük Milletvekilleri  Cem Şahin ve Ali Keskinlılıç, Karabük İl Başkanı  Ferhat Salt, DSİ Genel Müdürü  Mehmet Akif Balta, ve DSİ Bölge Müdürü Yasin Devrim’e teşekkürlerini ileten Karakaş, çalışmaların en kısa sürede başlayacağı ve ilerleyen süreçte düzenli bilgi verileceği bilgisini verdi.

Başkan Karakaş, Yenice Belediyesi olarak ilçenin daha yaşanabilir bir hale gelmesi için çalışmaların aralıksız süreceğini ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzonspor 60 puanin 23unu istanbul takimlarindan aldi fdPjleHE
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Nisan, 2026 12:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzonspor, 60 puanın 23’ünü İstanbul takımlarından aldı

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’de şu ana kadar elde ettiği 60 puanın 23’ünü İstanbul takımlarıyla oynadığı maçlarda topladı.

Trendyol Süper Lig’in 28. haftasında sahasında Galatasaray’ı ağırlayacak olan Trabzonspor, kritik karşılaşma öncesi İstanbul takımları karşısında aldığı puanlarla zirve yarışında iddialı konuma geldi. Bordo-mavililer, bu sezon sadece Fenerbahçe ile oynadığı iki maçta puan alamayarak sahadan mağlubiyetle ayrılırken, diğer İstanbul takımları Eyüpspor, Kasımpaşa, Başakşehir ve Karagümrük’ü mağlup edip, Galatasaray ve Beşiktaş ile berabere kaldı.

Geçtiğimiz sezonun önüne geçti

Trabzonspor, geçtiğimiz sezon ise Trendyol Süper Lig’de yer alan 6 İstanbul takımıyla oynadığı maçlarda 13 puan elde etmişti. Karadeniz ekibi, bu sezon ise şimdiden 23 puan elde etti. Bordo-mavililer, ligin geride kalan bölümünde ise Galatasaray, Başakşehir ve Beşiktaş ile de karşılaşacak.

Puanların yüzde 38’i İstanbul takımlarından

Trabzonspor, bu sezon Süper Lig’de İstanbul takımlarıyla oynadığı 11 maçta 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak önemli bir performans sergiledi. Bordo-mavililer, ligde elde ettiği 60 puanın 23’ünü bu rakiplerden kazanarak zirve yarışında İstanbul ekiplerinden önemli puanlar topladı ve puanlarının yaklaşık yüzde 38’ini bu takımlardan çıkarmış oldu.

Trabzonspor’un bu sezon İstanbul takımları karşısında aldığı sonuçlar şöyle:

Kasımpaşa: 0 – Trabzonspor: 1 (3 puan)

Fenerbahçe: 1 – Trabzonspor: 0

Karagümrük: 3 – Trabzonspor: 4 (3 puan)

Trabzonspor: 2 – Eyüpspor: 0 (3 puan)

Galatasaray: 0 – Trabzonspor: 0 (1 puan)

Başakşehir: 3 – Trabzonspor: 4 (3 puan)

Trabzonspor: 3 – Beşiktaş: 3 (1 puan)

Trabzonspor: 2 – Kasımpaşa: 1 (3 puan)

Trabzonspor: 2 – Fenerbahçe: 3

Trabzonspor: 3 – Fatih Karagümrük: 1 (3 puan)

Eyüpspor: 0 – Trabzonspor: 1 (3 Puan )

Bizi sosyal medyadan takip edin