Reklam
Reklam

Yenice’de Dağ Bisikleti Yarışları Yapılacak

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
24 Haziran, 2022 13:43 tarihinde yayınlandı
0

Yenice Belediyesi’nin sponsorluğunda 11 yıldır düzenli olarak yapılan Uluslararası Yenice Kupası Dağ Bisiklet yarışlarının 12.ncisi 21 Ağustos 2022 Pazar günü yapılacak.

Yenice Kaymakamlığı ve Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından da desteklenen ve Federasyonun Uluslararası yarış takvimi içinde olan Yenice Kupası Dağ Bisiklet Yarışlarının bu yıl biraz daha kapsamlı yapılacağı öğrenildi.

Türkiye’nin en iyi dağ bisiklet parkurlarından birine sahip olan Yenice, Türkiye’nin en iyi bisikletçilerinin muhteşem performansına her yıl ev sahipliği yapıyor.

Önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da yapılan yarışların ana sponsoru Yenice Belediyesi’nin , panel , halk konseri gibi aktivitelerle etkinlik ağını genişletmek için çalışma içinde olduğu dile getirildi.

Yapılan çalışmalarla ilgili kamuoyuna önümüzdeki günlerde bilgi verileceği açıklandı. (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin

Zonguldak’ta terör örgütü operasyonunda gözaltına alınan 4 öğrenciden 3’ü tutuklandı

zonguldakta teror orgutu operasyonunda gozaltina alinan 4 ogrenciden 3u tutuklandi 9qNvzVGX
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Haziran, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak’ta polis ekiplerince yasa dışı sol terör örgütlerine yönelik düzenlenen operasyonda adliyeye sevk edilen 4 kişiden 3’ü tutuklandı.

Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında THKP-C, Dev-Yol ve Devrimci Hareket örgütleri içerisinde faaliyet gösterdikleri ve Devrimci Gençlik Dernekleri (DGD) ile bağlantılı oldukları iddia edilen 4 öğrenci hakkında gözaltı kararı verildi. Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekiplerince kent genelinde belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi. Gerçekleştirilen operasyonda N.Ş., S.D., İ.K. ve B.O. isimli öğrenciler yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda ele geçirilen çeşitli dijital materyallere incelenmek üzere el konuldu. Emniyetteki sorgu işlemleri tamamlanan şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından yoğun güvenlik önlemleri eşliğinde Zonguldak Adliyesi’ne sevk edildi. Cumhuriyet savcılığındaki ifadeleri sonrası mahkemeye çıkarılan şüphelilerden N.Ş., S.D. ve B.O. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüphelilerden İ.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olayla ilgili çok yönlü soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin