Yenice'de Atıl Durumdaki Bina Yenileniyor - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
09 Aralık, 2022 14:14 tarihinde yayınlandı
0
0

Yenice’de Atıl Durumdaki Bina Yenileniyor

Yenice Belediyesi tarafından Karakırıklar mahallesinde vatandaşların bayram yeri, oturma yeri ve toplantı salonu olarak kullandığı ve atıl olarak duran binada tadilat çalışmaları başlatıldı.

Yenice Belediyesi tarafından yapılan tadilat çalışması ile ilgili yapılan açıklamada; “Karakırıklar Mahallemizde vatandaşlarımızın bayram yeri, oturma ve toplantı salonu olarak kullanabilmesi için atıl durumda olan binada başlatmış olduğumuz tadilat çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalarımızı sık sık takip ediyor, yerinde inceliyoruz. Mahallemizdeki çalışmalarımızın tamamlanmasının ardından yeni bir park kazandırarak mahalle halkımızın hizmetine sunacağız” denildi. (Halil Kızılyer)

Bizi sosyal medyadan takip edin
3 3
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
29 Nisan, 2026 11:42 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük Sağlık Kompleksi çalışmaları devam ediyor

Karabük İl Özel İdaresi tarafından Safranbolu ilçesi Harmanlar Mevkii’nde yapımı sürdürülen Sağlıklı Hayat Merkezi, 8 Aile Hekimliği Birimli Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık İstasyonu’nu kapsayan entegre sağlık kompleksi projesinde çalışmalar planlanan takvim doğrultusunda devam ediyor.

Toplam 3 bin 100 metrekare inşaat alanına sahip proje, 756 metrekare oturum alanı üzerine inşa ediliyor. İhalesi Karabük İl Özel İdaresi tarafından gerçekleştirilen projenin kontrollük hizmeti de İl Özel İdaresi teknik ekibi tarafından yürütülüyor.

Yetkililerden alınan bilgiye göre projede temel betonu tamamlanırken, bodrum kat betonarme imalat çalışmalarının sürdüğü belirtildi.

Bölgenin sağlık hizmet kapasitesini artırması hedeflenen entegre sağlık kompleksinin, vatandaşların sağlık hizmetlerine erişimini kolaylaştırması bekleniyor. Çalışmaların titizlikle sürdürüldüğü projede, inşaatın en kısa sürede tamamlanarak hizmete açılması amaçlanıyor.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin