Yenice'de Altınkaya İş Merkezinde Bakım ve Onarım Başladı - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:23
Güneş 06:48
Öğle 13:02
İkindi 16:25
Akşam 19:07
Yatsı 20:27
İmsaka kalan --:--
Yusuf Korkmaz Avatarı
Yusuf Korkmaz tarafından
28 Kasım, 2023 13:10 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 27.12.2023 16:25
0
0

Yenice’de Altınkaya İş Merkezinde Bakım ve Onarım Başladı

Yenice İlçesinde şehrin estetiğine yakışmayan Altınkaya İş Merkezinde bakım ve onarım çalışmalarına başlandı.

Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, şehrin estetiğine yakışmayan kötü görüntüleri vatandaşların destekleriyle ortadan kaldırmak için çalıştıklarını ifade ederek çalışmaların şehrin her bölgesinde eşit ve  aralıksız bir şekilde devam edeceğini söyledi.

Yenicede Altinkaya Is Merkezinde Bakim ve Onarimi Basladi1 jpg

Başkan Çaylı yaptığı açıklamada, “Vatandaşlarımızdan aldığımız destek ve enerjiyle şehrimizin estetiğini bozan kötü görüntüleri ortadan kaldırmak için ekiplerimizle çalışmalarımızı sürdürüyoruz .Biz vatandaşlarımıza hizmet için buradayız. Altınkaya İş Merkezinde kötü görüntüyü ortadan kaldırmak için bakım ve onarımı konusunda Yenice Belediyesi olarak gerekli desteği vererek işçiliğini ekiplerimizin yaptığı malzemeyi işyeri sahiplerinin temin ettiği iş merkezinde bakım ve onarım çalışmasının startını verdik. Belediye ekiplerimiz tarafından çizilen projeye uygun şekilde işyeri sahiplerinin malzemeyi temin etmeleri durumunda bir alt kattaki dükkanların üstünü kapatmak suretiyle işyeri sahipleri ve belediyemiz işbirliğiyle çalışmalarımıza projeye uygun şekilde devam edeceğiz. Çalışmalarımız şehrin her bölgesinde eşit ve aralıksız bir şekilde devam edecek” diye konuştu. (Yusuf Korkmaz)

Yenicede Altinkaya Is Merkezinde Bakim ve Onarimi Basladi2 jpg

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabukte ramazan bayrami oncesi gida denetimleri artirildi grLnzOef
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mart, 2026 20:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te Ramazan Bayramı öncesi gıda denetimleri artırıldı

Karabük’te Ramazan Bayramı öncesinde vatandaşların güvenli gıdaya ulaşımını sağlamak amacıyla gıda denetimleri sıkılaştırıldı.

Karabük İl Tarım ve Orman Müdürü Yasin Önder’in koordinesinde yürütülen denetimlere, İl Müdür Yardımcısı Fatoş Şahin, Gıda ve Yem Şube Müdürlüğü ekipleri ile teknik personel katıldı.

Özellikle tatlı ve şekerleme üretimi ile satışı yapan işletmelere yönelik gerçekleştirilen denetimlerde hijyen şartları ve kullanılan hammaddelerin kalitesi detaylı şekilde incelendi.

Ekipler tarafından yapılan kontrollerde ürünlerin muhafaza şartları, dolap sıcaklıkları, üretim bilgileri, barkodları ve son tüketim tarihleri titizlikle denetlendi.

Denetimlerin bayram süresince de aralıksız devam edeceğini bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin