Yenice'de Akıl Almaz İşler..! - Karabük Haber Postası
673f23a810953
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
21 Kasım, 2024 15:12 tarihinde yayınlandı
0
0

Yenice’de Akıl Almaz İşler..!

35 Metrelik Göçüğü Kapatamayanlar 5 Km Kullanılmayan Yol Yaptı

Yenice’de ilginç şeyler yaşanıyor ancak kimsenin haberi olmuyor. İlçenin Bartın’la bağlantısını sağlayan kara yolu ağında meydana gelen  50 metrelik göçük  iki yıldan beri göçtüğü gibi duruyor.

İncebacaklar Yolu’nun 35 metresi selde göçtü, halen yapılmayı bekliyor. Hal böyle iken Yazıköy’ün İncebacaklar Mahallesi’ne ulaşan yol halen kapalı. Peki, hiçbir şey mi yapılmıyor? Yapılanlar da var. İşte onlardan birisi. İncebacaklar Yolu’na alternatif diye yapılan yol. Tam sekiz kilometre. Sıfırdan yapılmış ham bir yol. İlginçlik burada başlıyor.

Bu yolun ne girişi var ne de çıkışı. Yolun yapımı bitmiş ancak, Yenice Karabük Yolu’na çıkışı yok. Çünkü hesapsız kitapsız yapılmış bir yol. Kara yolları,  tehlike yaratır diye bu yolu kendi yoluna bağlatmıyor. Sade bu kadar mı? Köyün girişine yüz metre kala yol bitiyor. Yani girişi ve çıkışı olmayan  sekiz kilometre yol ,boşuna yapılmış. Öbür tarafta yoğun trafiği olan Yortan Yolu. Bu tarafta turizmin ilk ayağı olan Şeker Kanyonu Yolu. Liyakatsizliğin diz boyu olduğu ülkemizde, “ben yaptım oldu” mantığıyla, milletin ve devletin parasını çarçur edenlerden hesap soralım diyen birilerinin olmayışı da işin bir başka boyutu. Kullanılmayan bir yolu yapmanın ne olduğunun mantığını da anlamak mümkün görülmüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
corumda iki otomobil carpisti 1 yarali JO2Ey2Z5
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Nisan, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Çorum’da iki otomobil çarpıştı: 1 yaralı

Çorum’da otomobil ile kavşakta çarpıştıktan sonra takla atan aracın sürücüsü yaralandı.

Kaza, Fevzi Çakmak, Akşemseddin, İnönü ve Cengiz Topel caddelerinin kesiştiği Tuzcular Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, B.Ş. idaresindeki 19 ANN 695 plakalı otomobil ile A.Y. yönetimindeki 06 CLP 618 plakalı otomobil kavşakta çarpıştı. Çarpmanın etkisi ile savrulan B.Ş. idaresindeki otomobil takla atarken, diğer otomobil orta refüje çıkarak durabildi. Kazada sürücü B.Ş. yaralandı.

112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralı, hastaneye kaldırıldı. Kazaya karışan araçlar ise çekici yardımıyla kaldırıldı. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin