Yenice'de Akıl Almaz İşler..! - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
673f23a810953
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
21 Kasım, 2024 15:12 tarihinde yayınlandı
0
0

Yenice’de Akıl Almaz İşler..!

35 Metrelik Göçüğü Kapatamayanlar 5 Km Kullanılmayan Yol Yaptı

Yenice’de ilginç şeyler yaşanıyor ancak kimsenin haberi olmuyor. İlçenin Bartın’la bağlantısını sağlayan kara yolu ağında meydana gelen  50 metrelik göçük  iki yıldan beri göçtüğü gibi duruyor.

İncebacaklar Yolu’nun 35 metresi selde göçtü, halen yapılmayı bekliyor. Hal böyle iken Yazıköy’ün İncebacaklar Mahallesi’ne ulaşan yol halen kapalı. Peki, hiçbir şey mi yapılmıyor? Yapılanlar da var. İşte onlardan birisi. İncebacaklar Yolu’na alternatif diye yapılan yol. Tam sekiz kilometre. Sıfırdan yapılmış ham bir yol. İlginçlik burada başlıyor.

Bu yolun ne girişi var ne de çıkışı. Yolun yapımı bitmiş ancak, Yenice Karabük Yolu’na çıkışı yok. Çünkü hesapsız kitapsız yapılmış bir yol. Kara yolları,  tehlike yaratır diye bu yolu kendi yoluna bağlatmıyor. Sade bu kadar mı? Köyün girişine yüz metre kala yol bitiyor. Yani girişi ve çıkışı olmayan  sekiz kilometre yol ,boşuna yapılmış. Öbür tarafta yoğun trafiği olan Yortan Yolu. Bu tarafta turizmin ilk ayağı olan Şeker Kanyonu Yolu. Liyakatsizliğin diz boyu olduğu ülkemizde, “ben yaptım oldu” mantığıyla, milletin ve devletin parasını çarçur edenlerden hesap soralım diyen birilerinin olmayışı da işin bir başka boyutu. Kullanılmayan bir yolu yapmanın ne olduğunun mantığını da anlamak mümkün görülmüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tutuklandigini ogrenen supheli adliyede camdan atladi ByTLcvgm
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Nisan, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Tutuklandığını öğrenen şüpheli adliyede camdan atladı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde uyuşturucu ticareti suçlamasıyla gözaltına alınan S.K., çıkarıldığı mahkemede tutuklandığını öğrendikten sonra adliye binasında camdan atlayarak ağır yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, S.K.’nın adresinde yapılan aramada yaklaşık 100 gram uyuşturucu madde ile 45 adet extacy hap ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

İddiaya göre, gece saatlerinde avukatına intihar edebileceğini söylediği öne sürülen S.K., sabah saatlerinde sulh ceza hakimliğindeki işlemlerinin ardından tutuklandığını öğrenince panik halde koşarak adliye binasının camından kendini aşağı bıraktı.

Saat 11.30 sıralarında meydana gelen olayda ağır yaralanan S.K., olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Şüphelinin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin