Reklam
Reklam
673f23a810953
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
21 Kasım, 2024 15:12 tarihinde yayınlandı
0

Yenice’de Akıl Almaz İşler..!

35 Metrelik Göçüğü Kapatamayanlar 5 Km Kullanılmayan Yol Yaptı

Yenice’de ilginç şeyler yaşanıyor ancak kimsenin haberi olmuyor. İlçenin Bartın’la bağlantısını sağlayan kara yolu ağında meydana gelen  50 metrelik göçük  iki yıldan beri göçtüğü gibi duruyor.

İncebacaklar Yolu’nun 35 metresi selde göçtü, halen yapılmayı bekliyor. Hal böyle iken Yazıköy’ün İncebacaklar Mahallesi’ne ulaşan yol halen kapalı. Peki, hiçbir şey mi yapılmıyor? Yapılanlar da var. İşte onlardan birisi. İncebacaklar Yolu’na alternatif diye yapılan yol. Tam sekiz kilometre. Sıfırdan yapılmış ham bir yol. İlginçlik burada başlıyor.

Bu yolun ne girişi var ne de çıkışı. Yolun yapımı bitmiş ancak, Yenice Karabük Yolu’na çıkışı yok. Çünkü hesapsız kitapsız yapılmış bir yol. Kara yolları,  tehlike yaratır diye bu yolu kendi yoluna bağlatmıyor. Sade bu kadar mı? Köyün girişine yüz metre kala yol bitiyor. Yani girişi ve çıkışı olmayan  sekiz kilometre yol ,boşuna yapılmış. Öbür tarafta yoğun trafiği olan Yortan Yolu. Bu tarafta turizmin ilk ayağı olan Şeker Kanyonu Yolu. Liyakatsizliğin diz boyu olduğu ülkemizde, “ben yaptım oldu” mantığıyla, milletin ve devletin parasını çarçur edenlerden hesap soralım diyen birilerinin olmayışı da işin bir başka boyutu. Kullanılmayan bir yolu yapmanın ne olduğunun mantığını da anlamak mümkün görülmüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
bolu adliyesinde hsk kararnamesi 7 isim gitti 4 isim geldi XceHuRTv
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Haziran, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Bolu adliyesinde HSK kararnamesi: 7 isim gitti, 4 isim geldi

HSK’nin 4 bin 967 hâkim ve savcıyı kapsayan 2026 Yılı Ana Kararnamesi’nde, Bolu Adliyesinden 7 yargı mensubu başka illere tayin edilirken kente 4 yeni isim atandı.

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) tarafından hazırlanan 2026 Yılı Adli ve İdari Yargı Ana Kararnamesi yayımlandı. Türkiye genelinde 4 bin 967 hakim ve savcının görev yerini değiştiren kararname kapsamında, Bolu Adliyesinde de önemli değişiklikler yaşandı. Kararname ile Bolu’da görev yapan 7 hakim ve savcının tayini farklı illere çıkarken, kente 4 yeni isim atandı.

Bolu’dan giden isimler

Kararnameye göre Bolu Adliyesinde görev yapan ve tayini çıkan isimler ile yeni görev yerleri şu şekilde sıralandı: Bolu Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Hüseyin Sabuncuoğlu, Denizli Bölge Adliye Mahkemesi Daire Başkanlığına atandı. Bolu Hâkimi Aslıhan Sabuncuoğlu, Denizli Bölge Adliye Mahkemesi Üyeliğine atandı. Bolu Cumhuriyet Savcısı Hatice Kul Tarımcı, Hatay Cumhuriyet Savcılığına tayin oldu. Bolu Cumhuriyet Savcısı Mehmet Tarımcı, Hatay Cumhuriyet Savcılığına atandı. Bolu Cumhuriyet Savcısı Ebru Üstünbaş, Ordu Cumhuriyet Savcılığı görevine getirildi. Bolu Hakimi Fatma Çiçek Bağcı, Elazığ Hakimliğine atandı. Bolu Hakimi Buket Sarışen, Konya Hakimliğine tayin edildi.

Bolu’ya atanan isimler

Farklı illerden Bolu Adliyesi kadrosuna dahil olan ve görevlerine başlayacak isimler ise şunlar oldu: İskenderun Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mahir Taştimur, Bolu Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığına atandı. İstanbul Cumhuriyet Savcısı Osman Belen, Bolu Cumhuriyet Başsavcı Vekilliği görevine getirildi. Diyarbakır Cumhuriyet Savcısı Yusuf Erkan Bezgin, Bolu Cumhuriyet Savcılığına atandı. Hatay Cumhuriyet Savcısı Furkan Hekimoğlu, Bolu Cumhuriyet Savcılığına atandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin