Yenice’de 3. Etap TOKİ Çalışmaları - Karabük Haber Postası
67209d9a10d92
Nuray Öztürk Avatarı
Nuray Öztürk tarafından
29 Ekim, 2024 11:32 tarihinde yayınlandı
0
0

Yenice’de 3. Etap TOKİ Çalışmaları

Yenice Belediye Başkanı Ş. Sertaş Karakaş, seçim vaatlerinden biri olan “Yenice’ye 3. Etap TOKİ’yi biz getireceğiz” sözünü yerine getiriyor.

Yenice’nin konut ihtiyacını gidermek amacıyla hayata geçirilmesi planlanan projeyle ilgili önemli adımlar atıldı. Başkan Karakaş, geçtiğimiz günlerde iki gün içinde 4 bakan, 1 Bölge Müdürü ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı ile gerçekleştirdiği görüşmelerden olumlu geri dönüşler aldığını açıkladı.

Projenin hayata geçeceği Atatürk Mahallesi Nişantaşı Mevkii’nde Bölge Müdürlüğü’nün incelemeleri başladı. Bunun yanı sıra, TOKİ de ilçede ön çalışmalarını başlatarak süreci hızlandırıyor. Başkan Karakaş, belediyeciliğin sadece park ve beton döşemekten ibaret olmadığını belirterek, “Yenice’yi modern bir ilçe haline getirme hedefiyle çalışıyoruz” dedi. İlçe sakinleri, Başkan Karakaş’ın sosyal konut projelerine öncelik vermesinden duydukları memnuniyeti dile getirirken,  Projenin tamamlanmasıyla birlikte Yenice’de yaşayan vatandaşlar, uygun koşullarda konut sahibi olma imkanına kavuşacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kurban bayrami yaklasirken tonluk kurbanliklar satista aFuugti4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Nisan, 2026 16:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Kurban Bayramı yaklaşırken tonluk kurbanlıklar satışta

Kurban Bayramı’na 1,5 ay kala Samsun’da satışa çıkarılan tonluk kurbanlıklar, dikkat çeken kampanyalarla alıcılarını bekliyor. Atakum ilçesinde bir besicinin dev tosunları satın alanlara umre hediye edeceğini açıklaması ilgi odağı oldu.

Kurbanlık satışlarının başlamasıyla birlikte besiciler de hayvanlarını görücüye çıkardı. Samsun’un Atakum ilçesi Çatmaoluk Mahallesi’nde hayvancılıkla uğraşan Murat Kocaman, 2 yıldır özenle baktığı “Poyraz” ve “Paşa” isimli tosunlarını satışa sundu. Tonun üzerindeki ağırlıklarıyla öne çıkan hayvanların özel yemlerle beslendiğini belirten Kocaman, arpa, buğday, mısır ve besi yemlerini karışık şekilde kullanarak yetiştirdiklerini söyledi. Toplam 300-400 hayvanı bulunduğunu ifade eden Kocaman, “Bu hayvanlar cüssesiyle diğerlerinden ayrılıyor. Her ikisi de tonun üzerinde” dedi.

Fiyatlara ilişkin de bilgi veren Kocaman, 750 bin TL değerindeki “Poyraz”ı alana 2 kişilik umre, 850 bin TL değerindeki “Paşa”yı alana ise 2 yetişkin ve 1 çocuktan oluşan bir aile için umre hediye edeceklerini açıkladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin