Yenice’de 3. Etap TOKİ Çalışmaları - Karabük Haber Postası
67209d9a10d92
Nuray Öztürk Avatarı
Nuray Öztürk tarafından
29 Ekim, 2024 11:32 tarihinde yayınlandı
0
0

Yenice’de 3. Etap TOKİ Çalışmaları

Yenice Belediye Başkanı Ş. Sertaş Karakaş, seçim vaatlerinden biri olan “Yenice’ye 3. Etap TOKİ’yi biz getireceğiz” sözünü yerine getiriyor.

Yenice’nin konut ihtiyacını gidermek amacıyla hayata geçirilmesi planlanan projeyle ilgili önemli adımlar atıldı. Başkan Karakaş, geçtiğimiz günlerde iki gün içinde 4 bakan, 1 Bölge Müdürü ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı ile gerçekleştirdiği görüşmelerden olumlu geri dönüşler aldığını açıkladı.

Projenin hayata geçeceği Atatürk Mahallesi Nişantaşı Mevkii’nde Bölge Müdürlüğü’nün incelemeleri başladı. Bunun yanı sıra, TOKİ de ilçede ön çalışmalarını başlatarak süreci hızlandırıyor. Başkan Karakaş, belediyeciliğin sadece park ve beton döşemekten ibaret olmadığını belirterek, “Yenice’yi modern bir ilçe haline getirme hedefiyle çalışıyoruz” dedi. İlçe sakinleri, Başkan Karakaş’ın sosyal konut projelerine öncelik vermesinden duydukları memnuniyeti dile getirirken,  Projenin tamamlanmasıyla birlikte Yenice’de yaşayan vatandaşlar, uygun koşullarda konut sahibi olma imkanına kavuşacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kbude inovasyon ve girisimcilik zirvesi duzenlendi X7TDkzA3
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Nisan, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

KBÜ’de inovasyon ve girişimcilik zirvesi düzenlendi

Karabük Üniversitesi’nde (KBÜ) düzenlenen “Girişimcilik ve İnovasyon Zirvesi 2”, mühendislik öğrencilerini sektörün deneyimli isimleriyle bir araya getirdi.

Karabük Üniversitesi IEEE Öğrenci Kulübü tarafından organize edilen etkinlikte, sanayinin dijital dönüşümü, endüstriyel otomasyon çözümleri ve akıllı mobilite gibi güncel konular ele alındı.

Zirvenin ilk oturumunda otomasyon ve mühendislik alanında faaliyet gösteren Talha Eroğlu ile Atacan Yücel konuşmacı olarak yer aldı. Katılımcılar, teknik bilgi birikiminin müşteri odaklı çözümlere dönüştürülmesi ve sanayide dijital dönüşümün dinamiklerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

İkinci oturumda robotik ve endüstriyel otomasyon sektöründe görev yapan Işılayhan Topçuoğlu, öğrencilik yıllarından profesyonel kariyerine uzanan süreci anlattı. Topçuoğlu, uluslararası firmalara sunulan özel makine çözümlerine değinerek öğrencilere kariyer planlaması konusunda önerilerde bulundu.

Günün son oturumunda ise otomotiv ve tasarım mühendisliği alanında çalışan Seçkin Çakır, akıllı mobilite, yazılım, araç geliştirme ve tahrik sistemlerindeki güncel gelişmeleri öğrencilerle paylaştı.

Etkinlik, mesleki tecrübelerini geleceğin mühendisleriyle paylaşan konuklara günün anısına hediyelerinin takdim edilmesi ve kapanış konuşmalarıyla sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin