Reklam
Reklam

Yenice’de 3. Etap TOKİ Çalışmaları

67209d9a10d92
Nuray Öztürk Avatarı
Nuray Öztürk tarafından
29 Ekim, 2024 11:32 tarihinde yayınlandı
0

Yenice Belediye Başkanı Ş. Sertaş Karakaş, seçim vaatlerinden biri olan “Yenice’ye 3. Etap TOKİ’yi biz getireceğiz” sözünü yerine getiriyor.

Yenice’nin konut ihtiyacını gidermek amacıyla hayata geçirilmesi planlanan projeyle ilgili önemli adımlar atıldı. Başkan Karakaş, geçtiğimiz günlerde iki gün içinde 4 bakan, 1 Bölge Müdürü ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı ile gerçekleştirdiği görüşmelerden olumlu geri dönüşler aldığını açıkladı.

Projenin hayata geçeceği Atatürk Mahallesi Nişantaşı Mevkii’nde Bölge Müdürlüğü’nün incelemeleri başladı. Bunun yanı sıra, TOKİ de ilçede ön çalışmalarını başlatarak süreci hızlandırıyor. Başkan Karakaş, belediyeciliğin sadece park ve beton döşemekten ibaret olmadığını belirterek, “Yenice’yi modern bir ilçe haline getirme hedefiyle çalışıyoruz” dedi. İlçe sakinleri, Başkan Karakaş’ın sosyal konut projelerine öncelik vermesinden duydukları memnuniyeti dile getirirken,  Projenin tamamlanmasıyla birlikte Yenice’de yaşayan vatandaşlar, uygun koşullarda konut sahibi olma imkanına kavuşacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Refakatçi olarak hastaneye giderken kazada hayatını kaybetti

refakatci olarak hastaneye giderken kazada hayatini kaybetti uO6Pu91p
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Haziran, 2026 08:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Samsun’da hastanede yatan eltisine refakatçi olarak giderken içinde bulunduğu otomobilin aydınlatma direğine çarpması sonucu ağır yaralanan kadın olay yerinde hayatını kaybetti, hastanın eşi olan araç sürücüsü ise ağır yaralandı.

Kaza, 19 Mayıs ilçesi Sinop yolu Erenköy mevkisinde saat 05.15 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Vezirköprü ilçesinde ikamet eden Mehmet Özmen (35), Bafra ilçesinde özel bir hastanede tedavi altında bulunan eşinin yanında refakatçi olarak kalması için yengesi Zeliha Özmen’i (33) hastaneye götürmek için yola çıktı. Mehmet Özmen idaresindeki 46 AGC 201 plakalı otomobil, Samsun istikametinden 19 Mayıs ilçesi yönüne seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüjde bulunan aydınlatma direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil alev alarak yanmaya başladı. Yanan araç itfaiye tarafından söndürülürken, ağır yaralanan sürücü Mehmet Özmen, olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Araçta yolcu olarak bulunan Zeliha Özmen ise olay yerinde hayatını kaybetti.

Hayatını kaybeden kadının cenazesi, 19 Mayıs Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin