Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
14 Haziran, 2022 13:28 tarihinde yayınlandı
0

Yenice’de 18.2 Km Sıcak Asfalt Yapılacak

Karabük İl Özel İdaresi tarafından 2022 yılında Yenice Köylerinde 18.2 kilometre sıcak asfalt  serimi gerçekleştirilecek.

İl Özel İdaresi, köylerde yol ve ulaşım standartlarının yükseltilmesi için yoğun bir çalışma ortaya koyarak, geçtiğimiz yıllarda Yenice İlçesinde birçok köy yolunda asfalt serimi gerçekleştirirken, bu yılda yapılan planlama ile 18.2 kilometre asfalt yapacak.

Asfalt uygulaması köylerde şu şekilde dağıtıldı.

Tır – Recepbeyler 1,5 km, Esenköy 0,5 km, Şenköy 1 Km, Çamlıköy 0,7 km, Gökbel 1 km, Yirmibeşoğlu 2 km, Göktepe Yolu 1 km, Yeşilköy Karakavuz mah 1,5 km, Değirmenyanı 0,5 km, Ibrıcak 1 km Kayadibi 0,5 km,  Derebaşı Köyü 3 km, Bağbaşı Köyü 4 km. (Nurettin Acar)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
cukurlara giren 5 aracin lastigi patladi eqxhpOv2
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Mayıs, 2026 00:30 tarihinde yayınlandı
0 0

Çukurlara giren 5 aracın lastiği patladı

ÇORUM (İHA)-Çorum’un Alaca ilçesinde yoldaki derin çukurlara giren 5 aracın lastiği yarılırken, ihbar üzerine bölgeye gelen ekipler olası kazalara karşı güvenlik önlemi aldı.

Olay, Alaca ilçesine bağlı Eskiyapar köyü yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, güzergah üzerinde seyir halinde olan sürücüler, karanlık ve görüş mesafesinin düşük olması nedeniyle yoldaki çukurları fark edemedi. Derin ve keskin yapıya sahip çukurlara giren 5 aracın lastikleri kısa süre içinde yarılarak kullanılamaz hale geldi. Araçlarında maddi hasar oluşan ve yollarına devam edemeyen sürücüler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekipler, arkadan gelen araçların aynı tehlikeyi yaşamaması ve muhtemel kazaların önüne geçilmesi için yolda güvenlik önlemi aldı. Lastikleri zarar gören sürücüler, yedek lastiklerini takarak yollarına devam etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin