Yenice Zabıtasından Market ve Bakkallarda Denetim - Karabük Haber Postası
yenice23 1 jpg
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
25 Temmuz, 2024 11:10 tarihinde yayınlandı
0
0

Yenice Zabıtasından Market ve Bakkallarda Denetim

Yenice Belediyesi zabıta ekipleri, ilçedeki market ve bakkallarda titiz bir denetim gerçekleştirdi. Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, denetimlerin önemine dikkat çekerek,Zabıta ekiplerimiz, ilçemizdeki market ve bakkallarda denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Bu denetimler, sadece düzeni sağlamakla kalmayıp, aynı zamanda halkımızın sağlığını korumak için de kritik bir öneme sahiptir,” ifadelerini kullandı.

Denetimler sırasında, market ve bakkallarda hijyen standartları, gıda güvenliği, ürünlerin son kullanma tarihleri ve  etiket kontrolleri kontrolü yapıldı. Ayrıca, iş yerlerinin ruhsatlarının geçerliliği ve personelin hijyen eğitimi gibi konular da denetim kapsamına alındı. Başkan Karakaş, bu tür denetimlerin düzenli olarak devam edeceğini ve ilçe sakinlerinin sağlığının her şeyden önemli olduğunu belirtti.

Denetimlerin sadece bugüne özgü değil, sürekli bir süreç olduğunu vurgulayan Karakaş, “Sağlıklı bir toplum için düzenli denetimler şart. Bu bağlamda zabıta ekiplerimiz, ilçemizdeki işletmelerin kurallara uygun hareket etmelerini sağlayacak ve halkımızın güvenliğini her zaman ön planda tutacaklardır” dedi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunspordan atilla karaoglan tepkisi 4FWTNhQh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Nisan, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsunspor’dan ‘Atilla Karaoğlan’ tepkisi

SAMSUN (İHA) – Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasına Atilla Karaoğlan’ın atanmasına tepki göstererek, “kabul edilemez” olarak nitelendirdi.

Süper Lig’de 2 hafta önce oynanan Çaykur Rizespor-Samsunspor maçını yöneten ve tartışmalı kararlara imza atan hakem Atilla Karaoğlan, yarın oynanacak Samsunspor-Trabzonspor Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesine atandı. Samsunspor, yazılı bir açıklama yaparak hakem atamasına tepki gösterdi. Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan duyuruda duyuruda şu ifadelere yer verildi:

“Daha iki hafta önce Çaykur Rizespor ile oynadığımız karşılaşmada, Teknik Direktörümüz Thorsten Fink’e tartışmalı bir kararla gösterdiği kırmızı kart sonrası 3 maç ceza almasına neden olan hakem Atilla Karaoğlan’ın, Trabzonspor ile oynayacağımız Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasına yeniden atanmasını kabul edilemez buluyoruz. Teknik Direktörümüzün cezası henüz devam ederken, bu karara sebep olan hakemin sahada görev alacak olması futbolun adalet duygusuyla örtüşmemektedir. Geniş bir hakem havuzu bulunmasına rağmen, böylesine kritik bir karşılaşma öncesinde aynı ismin tekrar maçımızda görevlendirilmesini doğru bulmadığımızı kamuoyunun bilgisine sunarız. Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu’nun, hatalı olduğunu düşündüğümüz bu kararı yeniden gözden geçirmesini bekliyoruz. Kulübümüz, Türk futbolunda daima adalet ve eşitlik ilkesine sahip çıkmakta olup, futbolumuzu yönetenlerin de bu hassasiyetimizi anlamalarını beklemekteyiz.”

Atilla Karaoğlan’ın 9 Nisan’da yönettiği karşılaşmayı Samsunspor, Rizespor karşısında 4-1 kaybetmişti.

Bizi sosyal medyadan takip edin