Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
26 Haziran, 2023 10:10 tarihinde yayınlandı
0

Yenice Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Çakıl’dan Bayram Mesajı

Yenice Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Sedat Çakıl yayımladığı Kurban Bayramı mesajında birlik ve beraberliğe dikkat çekerek, “Bayramlar birlik, beraberlik ve hoşgörü duygularının güçlendiği, dargınlık ve kırgınlıkların unutularak insanların kaynaşmasına ve kenetlenmesine aracılık eden toplumsal hayatımıza ayrı bir güzellik ve zenginlik katan günlerdir. Gelenek ve göreneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasına vesile olan bu özel günlerin sevincini, coşkusunu, yardımlaşma ve dayanışma duygusunu hep birlikte yaşamak ve bu güzel duyguların hayatımızın her anına yansıması dileğiyle, vatandaşlarımızın, üyelerimizin ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramını kutlar, acıdan, sıkıntıdan, kederden uzak huzur içinde bir bayram geçirmenizi temenni ederim.” dedi. (Haber Merkezi)

Bizi sosyal medyadan takip edin
28 yasindaki genc evinde olu bulundu kiz arkadasi gozaltinda AlnpVd97
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

28 yaşındaki genç evinde ölü bulundu, kız arkadaşı gözaltında

Zonguldak’ta kız arkadaşının “3 kişi geldi bıçakladı” ihbarının ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri 28 yaşındaki Ercan Kolçak’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Gencin kız arkadaşı ise olaydan sonra gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay merkeze bağlı Hacıali köyünde gece saatlerinde yaşandı. İddialara göre, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayan K.Ç. eve gelen 3 kişinin erkek arkadaşı Ercan Kolçak’ı bıçaklayarak yaraladığı ihbarında bulundu.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptıkları gencin bıçak darbeleri sonucu olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından Kolçak’ın cansız bedeni otopsi işlemleri için Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Otopsi işlemlerinin ardından cenazesi ailesi tarafından hastane morgundan alınan Ercan Kolçak’ın cenazesi, öğlen namazını müteakiben öldürüldüğü evinin 200 metre yakınındaki köy mezarlığında toprağa verildi.

Soruşturmayı derinleştiren jandarma ekipleri Kolçak’ın kız arkadaşı K.Ç.’yi gözaltına aldı. K.Ç.’nin jandarmadaki sorgusu sürerken olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin