blank
Asuman Doğan tarafından
12 Ocak, 2026 14:55 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Yenice Şoförler Odası’nda Sedat Çakıl Güven Tazeledi

Yenice Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın olağan genel kurulu, Babanın Sayvanı Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi.

Tek liste ile gidilen seçimlerde mevcut başkan Sedat Çakıl, üyelerin desteğini alarak yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

Toplam 369 üyesi bulunan odanın genel kuruluna 135 üye katılım sağladı. Yapılan seçimler sonucunda yönetim kurulunda Başkan Sedat Çakıl’ın yanı sıra Erdal Eyi, Zekeriya Akman, Rahmi Eren, Hakkı Karabasan, Musa Göynük ve Sezer Evlekoğlu yer aldı. Yönetim kurulu yedek üyeliklerine ise Mehmet Ali İncebacak, İlyas Öztürk, Hasan Arat, Sabahattin Karakaya, Kemal Canbaz, Emine Yıldırım ve Songül Karadayı seçildi.

Denetim kurulu asil üyeliklerine Tuğrul Ayan, Koray Karaaslan ve Tufan Özgü getirilirken, yedek üyeliklere Nizamettin Şık, Saner Abaoğlu ve Keramettin Alazoğlu seçildi. Genel kurulun ardından teşekkür konuşması yapan Başkan Sedat Çakıl, kendisine destek veren tüm üyelere ve genel kurula katılan misafirlere teşekkür etti. Yenice şoför esnafı için birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan Çakıl, dayanışma ve ortak akıl anlayışıyla oda faaliyetlerini kararlılıkla sürdüreceklerini ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

blank
Mustafa Akgün tarafından
12 Ocak, 2026 15:10 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Arslan: “Kazanan Karabük Esnafının iradesi oldu”

Karabük Kahveci Lokantacı Otelci Pastacı, Fırıncı ve Bakkallar Esnaf Odası’nın Genel Kurulu’nda mevcut Başkan Fikret Arslan, üyelerin oylarıyla yeniden başkanlığa seçildi.

Arslan, kongreye katılan tüm üyelere teşekkür ederek, seçim sürecinin esnafın güçlü iradesini bir kez daha ortaya koyduğunu söyledi.

Genel Kurulun ardından açıklamalarda bulunan Başkan Arslan, yaklaşık iki aydır devam eden seçim sürecinin çeşitli baskı ve yönlendirme girişimlerine rağmen başarıyla tamamlandığını ifade etti. Arslan, “Esnaflarımıza yapılan tüm baskılara, yönlendirme çabalarına ve oda kültürüne yakışmayan siyasi müdahalelere rağmen, esnaflarımızın büyük teveccühü ile yeniden seçilerek süreci tamamlamış bulunmaktayız” dedi.

Seçim sonuçlarının, esnafın bağımsız iradesinin en net göstergesi olduğunu vurgulayan Arslan, oda seçimlerinin siyasi partilerin ya da farklı kurumların değil, esnafın alın terinin ve vicdanının konuştuğu yerler olduğunu belirtti. Arslan, “Bugün seçimi kazanan bizler değil, Karabük esnafının haysiyeti ve bağımsız iradesi olmuştur” ifadelerini kullandı.

Yeni dönemde de aynı azim ve kararlılıkla çalışacaklarını dile getiren Başkan Arslan, esnafın verdiği desteğin sorumluluğunun bilincinde olduklarını söyledi. Arslan, “Yeni dönemimizde de eskiden olduğu gibi canla başla esnafımızı ve şehrimizi güçlü yarınlara taşımak adına kararlılıkla mücadele etmeye devam edeceğiz” diye konuştu. Açıklamasının sonunda teşekkür ve özür mesajına da yer veren Arslan, “Bu süreçte yanımızda dimdik duran yol arkadaşlarıma, oda personelimize, sevenlerimize ve temsil etmekten onur duyduğum odamızın değerli üyelerine şahsım ve ekibim adına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İstemeyerek de olsa kırdığımız, incittiğimiz olduysa tüm samimiyetimle özür dilerim” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.