karabuk
İmsak 05:42
Güneş 07:06
Öğle 13:05
İkindi 16:18
Akşam 18:54
Yatsı 20:14
İftara kalan son --:--
Namaz Vakitleri
Karabük Postası tarafından
20 Ağustos, 2019 13:37 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Yenice Platformu’ndan Şenlik Tepkisi

Yenice Platformu sözcüsü Mustafa Akay Saklı Cennetin Yolu/ Şeker Kanyonu Şenlikleri" nin Satuk Köyü Uzunkum Mahallesi'nde yapılmasına tepki göstererek, “Şenlik adı altında oluşturulan kutuplaşmaların bu memlekete vereceği bir katkı olamaz. Şenlikleri düzenleyenlerin ve şehri yönetenlerin olaya  biraz daha akılcı yaklaşmalarını ve Şeker Kanyonu'nda yapılmasını sağlamaları gerektiğini düşünüyoruz" dedi. Yenice Platformu Sözcüsü Mustafa Akay, İl  Genel Meclisi Başkanı Hasan Yıldırım, İl Genel Meclisi Üyesi Recep Tetik  ve Muhtarlar Derneği Başkanı Ertan Özgü'den oluşan komite tarafından düzenlenen "Saklı Cennetin Yolu/ Şeker Kanyonu Şenlikleri" nin Satuk Köyü Uzunkum Mahallesi'nde yapılmasına tepki gösterdi. Şenliğin Şeker’de yapılmasının anlam kazanacağını ifade eden Akay, şenliğin başka yerde yapılmasını, anlamsız bulduklarını söyledi. Yenice Platformu Sözcüsü Mustafa Akay konuyla ilgili yaptığı açıklamada, " Şeker adını Türkiye'de Yenice'nin markası olarak lanse etmeye çalıştığımız bir dönemde, düzenlenen bir şenliğin etkinliklerinin bir başka mahalde yapılmasını  anlamsız buluyoruz. İki yıla yakın bir süredir  Şeker Kanyonu'nda yapılacak HES'e karşı verdiğimiz mücadeleye katkı sunacağını umduğumuz bir şenliğin Şeker'le hiç bir ilgisi bulunmayan bir mahalde yapılması hoş olmamıştır. Mesele Şeker'in adını duyurmak, HES olayına dikkat  çekmek amacı olsaydı, etkinlikler de burada yapılırdı. Hangi anlayış, Şeker adını kullanarak bir  başka yerde etkinlik yapma kararını almıştır? Bunu merak ediyoruz. Bu irade neye hizmet etmektedir? Neyi amaçlamaktadır? Cumhur İttifakı bileşenlerinin kendi aralarındaki  kısır çekişmeler Yenice'nin enerjisini boşa tüketir duruma gelmiştir. Şenlik adı altında oluşturulan kutuplaşmaların bu memlekete vereceği bir katkı olamaz. Şenlikleri düzenleyenlerin ve şehri yönetenlerin olaya  biraz daha akılcı yaklaşmalarını ve Şeker Kanyonu'nda yapılmasını sağlamaları gerektiğini düşünüyoruz" dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
Bu haberin kategorisini takip et:
ugur ucar bizim icin kazanarak devam etmek onemli dgkmagwE
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Mart, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Uğur Uçar: “Bizim için kazanarak devam etmek önemli”

Çorum FK Teknik Direktörü Uğur Uçar, Hatayspor maçının ardından, "İkinci yarıdaki oyuncu değişiklikleriyle beraber takım reaksiyon gösterdi ve 3 puana uzandı. Bizim için kazanarak devam etmek önemli" dedi.
Trendyol 1. Lig’in 29. haftasında Çorum FK, evinde konuk ettiği Hatayspor’u 3-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan Çorum FK Teknik Direktörü Uğur Uçar, "Boşa geçen 45 dakika, çok kötü bir ilk yarı, benim kabul etmeyeceğim bir oyun sahada vardı. Ama ikinci yarıdaki oyuncu değişiklikleriyle beraber takım reaksiyon gösterdi ve 3 puana uzandı. Bizim için kazanarak devam etmek önemli. Önümüzdeki Bolu maçına bakacağız" diye konuştu.
Takım kadrosu ile ilgili de değerlendirme yapan Uğur Uçar, "Geçen haftaya göre değişiklikler yaptık. Ama istediğimiz performansı alamadık. Bu inişler, çıkışlar olabilir. Ama oynayan, oynamayan herkes birlikte hareket etmek zorunda. Çünkü hedefimiz aynı, bu hedef doğrultusunda aile ortamını sağlamak için herkesin birbirine destek olması gerekiyor. Oynamayan oyuncular için bir uygunsuzluk yok. Onlarla da konuşuyoruz. Şans vermek isterim ama oyuncu değişikliklerini maçın gidişatına göre yapıyorum" ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin