Karabük Postası tarafından
07 Haziran, 2016 14:13 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Yenice Kaymakamlığından Fotoğraf Yarışması Duyurusu

  Yenice Kaymakamlığı bünyesindeki, Köylere Hizmet Götürme Birliği ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü  tarafından hazırlanan ve BAKKA tarafından desteklenen “Saklı Cennetin Yolu Şeker Kanyonu” projesi kapsamında 03-09 Haziran 2016 tarihleri arasında  Yenice İlçesi sınırları içerisindeki doğa güzellikleri konulu ödüllü fotoğraf yarışması yapılacak. Yarışmaya katılmak isteyen amatör ve profesyonel fotoğrafçıların 09.06.2016 Perşembe günü mesai bitimine kadar orijinal boyutta en fazla 5 adet fotoğrafı CD ortamında  ve basılı halde (fotoğrafların kısa kenarı 20 cm’den , uzun kenarı 40 cm’den uzun olmayacak) Yenice Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği bürosuna teslim etmeleri gerekiyor. Öte yandan yarışmayla ilgili ayrıntılı bilgiye ulaşmak ve sorular için 7661198 numaralı telefonun aranabileceği ifade edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Şubat, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Çorum’da yaşlı adamın canice öldürülmesiyle ilgili gözaltı sayısı 4’e yükseldi

Çorum’da cesedi parçalanmış halde bulunan 76 yaşındaki Ali Osman Kaya’nın ölümüyle ilgili gözaltı sayısı 4’e yükseldi. Zanlının, yaşlı adamı bağ evinde öldürdükten sonra üzerine benzin döküp yaktığı ve ardından cesedi parçalayıp dere yatağına attığını itiraf ettiği öğrenildi.
Çorum’da 6 gün boyunca kayıp olarak arandıktan sonra, parçalanmış cesedi dere yatağında bulunan 76 yaşında Ali Osman Kaya’nın ölümüyle ilgili, Çorum Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, gözaltı sayısı 4’e yükseldi. Çorum İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar neticesinde gözaltına alınan Ali Osman Kaya’nın komşusu A.F.K.’nin ardından, ağabeyi A.K., babası Y.K. ve akrabası H.A. da gözaltına alındı.
Emniyetteki işlemleri süren A.F.K.’nin ifadesinde, "küfür sebebiyle tartıştıkları Kaya’yı birlikte gittikleri bağ evinde tüfekle ateş ederek öldürdükten sonra, cesedini benzin döküp yaktığını ve parçalara ayırdığını söylediği öğrenildi. A.F.K.’nin cesedin bulunmaması için ormanlık alandaki dere yatağına attığını söylediği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin