Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
25 Mart, 2017 14:37 tarihinde yayınlandı
0

Yenice Kaymakamından Kurs Ziyaretleri

 

Yenice  Kaymakamı Muhammet Fatih Demirel, Yenice Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından Kalaycılar ve Özal Mahallelerinde açılan “tel kırma, nakış iğne teknikleri, dekoratif örgü işi ve çeyiz ürünleri hazırlama“ kurslarını ziyaret etti

Kursiyerlerle sohbet eden Yenice Kaymakamı Muhammet Fatih Demirel, kursiyerlerden yapmış oldukları ürünler hakkında bilgi alırken, kursiyerlere katılımlarından dolayı teşekkür ederek başarılar diledi.

Yenice Kaymakamı Muhammet Fatih Demirel’in  kurs ziyaretine Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Erol Köseoğlu ve Halk Eğitimi Merkezi Müdür Yardımcısı Yaşar Akduman katıldı.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
thorsten fink boyle bir kulubun parcasi oldugum icin cok mutluyum JFEIRTT4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Mayıs, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Thorsten Fink: “Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum”

SAMSUN (İHA) – Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, Göztepe maçının ardından, sezonu güzel bir galibiyetle bitirdiklerini ve bu kulübün bir parçası olduğu için mutlu olduğunu söyledi.

Trendyol Süper Lig’in son haftasında Samsunspor, sahasında Göztepe’yi 3-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, mücadeleyi değerlendirdi. Kazandıkları için mutlu olduklarını dile getiren Fink, “Bugün çok şey oldu. Sezonu tamamladık. Harika bir sonuç ve çok iyi performansla sezonu tamamladık. Topa sahip olmada ve geçiş oyununda ekili olduğumuzu gösterdik. Herhangi bir iddiamız olmadan oynadık. Gol yemeden maçı tamamlamak da sevindirici. Sezonu artı averajla bitirdik. Takımın sezon genelindeki performansı, iyi başladı, sonrasında düşüşe geçti ve şimdi de harika bir takıma sahip olduğumuzu gösteriyoruz. Bizden ayrılacak hoca ve oyuncular var. Bazı oyuncular ayrılacak, bazıları ayrılmak isteyecek. Transfer dönemi geliyor, oyuncularımıza teklifler gelecek. Ayrılacak oyuncularımıza ve teknik ekibimize şükranlarımızı sunuyorum. İyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum. Ayrılıklar sonrası hangi oyuncuları alacağımıza karar vereceğiz. Gelecek oyuncularla alakalı çalışmalarımızı yapacağız” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin